Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel betul, pandai menari pula. Ada bakat besar nanti Khawla ini.. ” – Netizen

Video Anak Ernie Zakri, Nur Khawla Solehah Menari Apabila Mendengar Lagu Hael Husaini, Kelentang Kelentong Buat Ramai Terhibur. Wah, Pandai Betul Khawla Menari. Part Akhir Tu Sampai Hael Pun Tergamam Tengok Step Tarian Khawla !!

Semalam telah berlangsungnya Final Anugerah Juara Lagu 38 di Arena Axiata, Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Pelbagai ragam dirakamkan di sana dan antara yang mencur1 perhatian ramai ialah gelagat cahaya mata Ernie Zakri dan Syamel iaitu Nur Khawla Solehah.

Sebuah video yang memaparkan gelagat Khawla bertemu penyanyi, Hael Husaini ditemani oleh Syamel telah membuatkan ramai terhibur. Khawla secara spontan menari apabila mendengar Hael menyanyikan lagunya berjudul Kelentang Kelentong.

Klik gambar untuk info..

Tanpa segan silu, Khawla menari dengan penuh gaya dan di akhir video dapat dilihat Hael begitu kagum dengan step penutup tarian Khawla. Wah, bapa Khawla yang berada di sebelah mesti berasa bangga melihat gelagat Khawla yang pandai menari.

Perkongsian ini telah menerima lebih 45 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Comel betul Khawla dengan gaunnya dan kemudiannya menari. Nampaknya Khawla turut mempunyai darah seni seperti ibu bapanya.

Jom tonton video di bawah :

@anistaqwa

#khawla #haelhusaini #syamel

♬ original sound – Anistaqwa – Anistaqwa

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan apabila melihat gelagat comel Khawla. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comel nya khawla. pandai khawla menari..xpuas aku tgk si budak khawla ni. muka syamel bangga gila ngn khawla.. so sweet.. “

” Comeynye khawla.. like father like daughter ye.. syamel dgn khawla.. aktif betoL.. muka bangga syamel tu memang xleh blah.. “

” Comelnya reaction hael.. hael da mcm org lain… lain btol muka dia.. Nmpk ank lgi kedepan dri ibu ayahnya.. Ahhhahha muke bapak yg bangga beno tu .. “

” Comel betul pandai menari pulok ade bakal besar nanti khawla ini.. Khawla cakap oppa tiruan.. Syamel flex anak pulak depan member.. “

” Pandai sngat ni comel khawla.. yg mak dia one more one more hahahaha adoiii.. hahahahaha mini erni zakri.. lain nya muka hael skrg.. dh ala² artis korea.. “

” Khawla ni kenapa comel sgt. Antara ibu ngn khawla mana lagi comel eh? Hahahaha senyum pnjg auntie tgk khawla.. “

” Msalahnya rasa mcm sat ja ada ank.. geram lah kt lala ni cerdik.. Proud father sangat tu syamel.. haha,, pandai khawla.. “

Klik gambar untuk info..

Bak kata pepatah, bapa borek anak rintih dan ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Khawla mewarisi bakat ibu bapanya yang merupakan seorang penyanyi yang hebat. Tidak mustahil jika Khawla juga akan mengikut jejak langkah ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Anistaqwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT