“ Class punya tips haha. Happy anniversary Mawi dan Ekin.. ” – Netizen

Mawi Kongsi Gambar Thr0wback Perkahwinannya Bersama Isteri Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Mereka Yang Ke 12. Wah, Siap Ada Tips Lagi. Happy Anniversary !!

Pasangan yang baik merupakan satu kurniaan anugerah yang perlu dijaga dan dihargai dengan sebaik mungkin. Begitu juga Mawi sememangnya seorang suami yang romantik dan penuh kasih sayang terhadap isterinya, Ekin Rahmat. Ramai yang gemar melihat pasangan couple ini yang kelihatan begitu padan dan sweet bersama di laman sosialnya.

Meninjau ke akaun Instagram Mawi, beberapa perkongsian gambar thr0wback perkahwinannya bersama isteri tercinta, Ekin telah dimuat naik sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 12 tahun. Perkongsian itu Mawi kongsikan sebagai satu kenangan bagi mengingati dan menghargai ik4tan perkahwinannya sepanjang bergelar pasangan suami isteri.

Kapsyen Mawi bersyukur kerana ik4tan suci perkahwinannya dengan Ekin kekal ke hari ini. Pastinya banyak suka duk4 yang mereka lalui dan hadap bersama sehingga masih bertahan dan setia ke hari ini. Malah, Mawi juga berkongsi tips kebahagiannya dan pastinya bagi Mawi ianya menguatkan lagi ik4tan cinta dan kasih sayang antara mereka berdua.

Jika melihat perkongsian gambar-gambarnya itu, Mawi kelihatan segak memakai baju pengantin berwarna putih dan Ekin kelihatan cantik mengenakan baju pengantin itu. Pastinya, detik-detik indah dalam gambar itu mengingatkan mereka berdua hari kebahagian mereka bersama setelah sah bergelar suami isteri. Alahai, sama padan sama cantik Mawi dan Ekin ini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang mengucapkan ucapan happy anniversary kepada Mawi dan Ekin serta mendoakan kebaikan buat mereka semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Happy anniversary to my cermin & cik wi.. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga dan sentiasa diberikan kesempurnaan dlm rumah tangga.. Amin Ya Rabal Alamin.. ” – Aen Rahmat

“ Hensem segak..  ekin pun cantik.. Happy anniversary for both of you.. Happy anniversary abg mawi and isteri.. semoga ikatan kekeluargaan berkekalan hingga ke akhir hayat.. ”

“ Tahniah mawi.. Alhamdulillah.. Happy Anniversary semoga kekal divredhai sampai bila2.. Aamiin.. Selamat ulang tahun perkahwinan kalian berdua.. Semoga perkahwinan diberkati Dan dirahmati Allah selalu.. ”

“ Selamat hari ulangtahun perkahwinan buat Mawi & Ekin.. semoga kasih sayang berkekalan hingga ke akhir hayat.. hari ini jugak hari ulangtahun persahabatan i dgn my ex husband yg ke 28 tahun.. ”

“ Happyyy anniversaryyyy.. ingat lagi kawen kat golden palace tu kan.. Happy Anniversary.. Congratulation.. Grow old together² with smile till Jannah both of you.. P/s .. Sy suka sy suka.. Suami pon suka.. ”

“ Alhamdulillah.. happy anniversary.. tahniah mawi.. Alhamdulillah… tahniah semoga till Jannah.. Barakallahulakuma baina kuma fil khair.. ”

“ Bin1 tak tak0t kita bang haha.. Semoga terus kekal tenang bahagia bersama keluarga sampai ke syurga.. Class punya tips hahaa.. anyway happy anniversary mawi dan ekin.. Moga bahagia selamanya.. aaminn.. ”

“ Selamat hari ulang tahun perkahwinan kpd Mawi dan isteri.. Semoga bahagia till Jannah.. tak0t b1ni kerana sayang..  Moga barokah sentiasa bersamamu selama-Nya.. Barakallah.. ”

Alhamdulilllah, pantas masa berlalu jodoh Mawi dan Ekin kekal hingga ke hari ini. Pastinya ini adalah salah satu nikmat yang amat Mawi syukuri dalam melayari bahtera rumah tangga. Semoga ikatan perkahwinan Mawi dan Ekin kekal selamanya dan didoakan semoga mereka terus sukses dalam apa jua yang dilakukan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG cahayaasmawi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..