” Temb4mnya Maleeq, Shukri Yahaya betul si kecil tu.. ” – Netizen

Tya Adnan Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya, Aaira Ameena Menjaga Maleeq Miqayl. Wah Makin Chubby Maleeq Ni, Sampai Ameena Pun Naik Ger4m. Lesung Pipit Tu, C0py Daddy Betul !! 

Digandingkan bersama dalam filem Ul4r, siapa sangka ianya akan berakh1r ke jinjang pelamin. Shukri Yahaya dan Tya Adnan kini sudahpun 5 tahun melayari alam rumahtangga. Pasangan ini dikurniakan anak sulung perempuan bernama Aaira Ameena yang sudahpun berusia 4 tahun.

Kegembiraan mereka sekeluarga diserikan lagi dengan kelahiran zuriat kedua, Maleeq Mikayl pada Julai yang lalu. Meninjau akaun Instagram Tya Adnan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ameena sedang meriba adiknya, Maleeq.

Maleeq yang sudahpun 5 bulan usianya semakin chubby dan membesar dengan sihat. Dalam video pendek ini, Ameena yang meriba Maleeq berkali-kali menci0m adiknya. Video yang sama seperti ini pernah dirakam Tya ketika Maleeq baru berusia 2 minggu.

Cuma yang membezakannya, tubuh Maleeq yang dulu kecil kini sudah semakin berisi. Ameena dan Maleeq mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah kedua ibu bapa mereka ini terutamanya lesung pipit Shukri  yang membuatkan keduanya nampak manis bila tersenyum.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ameena menjaga adiknya ini mendapat respon daripada peminat. Si kakak cantik, si adik pula makin temb4m dan comel. Antara komen-komen mereka :

” Sayang betul si kakak pada adik dia. Both so cute, sampai pakai ik4t pulak rambut si maleeq tu.. Cute sangat dedua ni.. “

” Comelllnnyaaa kakak adikkk.. Adik redho je kakak buat apa pun.. G0m0l sungguh-sungguh adik dia.. Dedua cute sangattt.. “

” Aloloooo comei sungguh. Sayang betui kakak kat adik.. comel dua-dua, b4mb4m adik.. Dah lain muka Maleeq.. “

” Adikkk dah bulat lah.. kakak pn tak larat nak duk0ng adik dia , makin comel.. dua-dua anak sis ada lesung pipit .. manisssnya.. “

” Temb4mnya maleeq, Adik dah bulat2.. kakak adik sama comel.. ger4m tengok masing-masing lesung pipit tu.. “

” Alaaa cantiknya ameena. Cantik sangat babysitter nya hehhe.. Comelnyaaa maleeq.. Nampak sgt kakak ger4m jer dengan adik tu kan.. “

” Adik dah macam double the size eh, b4mb4m sungguh sekarang. Shukri yahaya betol si kecik tu, lesung pipit dalam betul.. “

Penyayang sungguh kakak Ameena ini, nampak ger4m sangat dengan adik yang temb4m tu. Dua-dua pun sebijik mengikut lesung pipit ayahnya, cute sangat. Apa pun, semoga Ameena dan Maleeq membesar menjadi anak yang soleh solehah dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan, IG Shukri Yahaya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..