” Cik Yam cakap slang mat salleh tu.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Berborak Bersama Puteri Kesayangannya, Wan Maryam Dalam kereta Cur1 Perhatian Netizen. Amboi Cik Yam, Dah Pandai ‘Potpet’ Tak Berhenti Sekarang, Comel Jer Dengar !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Fizo Omar di laman media sosial pasti tahu, pelakon tersebut sering berkongsi video bersama anak perempuannya, Wan Maryam. Malah ada sahaja perkongsian Fizo bersama Wan Maryam mencur1 perhatian ramai dengan gelag4t si kecil itu.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Fizo, sekali lagi telah berkongsi satu video bersama anaknya yang turut dikenali ramai akan panggilan ‘Cik Yam’. Video yang dirakam oleh Fizo memaparkan mereka dua beran4k sedang berada dalam kereta.

Sudah menjadi rutin Fizo yang selalu mengambil Cik Yam di rumah bekas isterinya, Mawar Karim untuk mengisi masa bersama dengan puteri kesayangannya itu. Malah dalam video yang dikongsikan pada kali ini, Cik Yam begitu gembira dapat bersama dan berborak-borak dengan daddynya.

Cik Yam yang kini telah pun berusia 3 tahun sudah petah bercakap. Ada sahaja yang diborakkan oleh si kecil ini menghiburkan daddynya dan orang ramai yang telah menonton video-videonya, lebih-lebih lagi mendengar Cik Yam berceloteh.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai warga netizen memuji akan kecomelan anak Fizo dan terhibur mendengar Cik Yam berceloteh bersama daddynya itu yang dikatakan slang seperti ‘ anak mat salleh’. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comelnya Cikyam, dah besar, dah padai cakap tak berhenti yer, ada ja sebutan yang dia sebut tu sedap dengar mcm anak orang putih.. “

” Pintarnya dia, cara cakap mcm budak mat salleh, hehe padahal mummy dia hari2 speaking orng putih slang anak penang.. “

” Cik Yam cakap slang mat salleh tu, pandai betul dia cakap sekarang, dah boleh jadi kawan daddy dia, peneman daddy.. “

” Bahagia tengok dua beranak ni berborak, makin comel Cikyam sekarang, nanti besar mesti cantik sangat ni.. “

” Comel nyaa, Cikyam pot pet, pot pet, Besar nanti boleh jadi pensyarah atau peguam ni, Aamiin.. “

” Comel Cik Yam. Bila tanya rindu daddy ke tak, dia tukar citer lain. Malu laa tu kan, hehehe,  ger4m tengok budak ni.. “

” Alolo, happy lah dia dapat jumpa daddy, nk pergi beli aiskrim yer, me time dengan daddy lah tu, comel betul tengok gaya dia cakap.. “

Makin bijak anak Fizo ni, patut ramai yang memuji. Sudah la comel, nampak pandai bila bercakap. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Maryam menjadi anak yang baik buat kedua ibu bapanya dan membesar dengan sihat selalu. Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..