” Macam kembar, muka sama.. ” – Netizen

Gambar Siti Aafiyah Bersama Sepupunya, Siti Nurkhalishah Raih Perhatian Netizen. Wah Nampak Seiras Sangat, Dah Macam Kembar. Comel Jer Aafiyah Duduk Bersimpuh !!

Anak kepada penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Seri Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah sememangnya popular seperti ibunya. Aafiyah sering menjadi perhatian di media sosial kerana wajahnya yang comel dan keletahnya yang mencuit hati.

Meninjau ke akaun Instagram adik kepada Dato’ Siti iaitu Siti Nursairah, Sairah ada memuatnaik gambar Aafiyah bersama anak bongsunya. Wajah mereka berdua nampak begitu seiras sekali seperti pasangan kembar.

Sairah turut berkongsi video mereka berdua dengan kapsyen yang menghiburkan. Menurut Sairah gelagat mereka berdua saling tidak tump4h seperti gaya ibu mereka masing-masing. Gaya Aafiyah seperti Dato’ Siti manakala Siti Nurkhalishah seperti ibunya, Sairah.

Lihat sahaja gaya Aafiyah yang sedang duduk bersimpuh, nampak ayu seperti gaya Dato’ Siti duduk bersimpuh. Perkongsian ini setakat ini telah mendapat lebih 38 ribu tontonan dan 2619 likes serta komen yang ger4m melihat gaya mereka berdua.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen menyatakan wajah mereka sangat seiras dan kedua-dua comel dengan gaya masing-masing. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comel… Muka nya sama jew. Sebijik muka yg seorang tu anak sape. Sama muka macam adik beradik ni.. Dua2 manis. ger4m btl la.. Aafiayah sopan je duduk.. “

” Ger4m tengok afiyah.. badan dia.. sedap dipeluk ibu . comel sgtt dua2 ni.. sama muka nya dua orang ni owh.. sepesen 2-2 muka.. mcm kmbar comel.. “

” Comel dua dua ni..  mcm adik beradik pon ada. Mcm twin pun ada. muka sama.. Spupu sebaya dan sedar4h …. ttap sama.. “

” Alahaiiiii sama lah muka… soooo cute.  comey comeynyee dua ank dara ni. hidung sama. Amboiii comelnyerr .. “

” Alalalala muka sama jaa.. Kemborr ni muka sama.. Versi tokti n sairah waktu kecik.. Comel dua2 nya.. Sepesen jer muka…. Comel.. “

” Comel nya dua². Btw Aafiayah bersimpuh macam promo 7nasihat. bijak ini aafiyah ansk ibu. Comei2 dua2 kazen.. muka sepesen je sama hheehe cute.. “

” Adik bradik ni.. Sama je muka.. Dua ikut muka arw4h tok ki ye.. Sopan nya aafiyah duduk… 2 2 cute .. Mata tu ger4m tengok. macam twin.. “

Maklumlah bila sudah namanya sepupu, semestinya wajah masing-masing ada irasnya. Apa pun semoga kedua mereka, Siti Aafiyah dan Siti Nurkhalishah membesar menjadi anak yang solehah dan menjadi anak yang membanggakan kedua orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nursairah, Siti Aafiyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..