” Cepatnya Aafiyah besar, nak jadi kakak dah. Comel Sungguh.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Siti Aafiyah Bersama Ibunya, Dato’ Siti Nurhaliza Di Atas Buaian Raih Perhatian Peminat. Dah Besar Dah Aafiyah, Semakin Comel Bakal Kakak Ni. Sebijik Macam Ibu Masa Kecil !!

Pada awal bulan Disember tahun lalu, penyanyi tersohor negara, Dato’ Siti Nurhaliza berkongsi berita gembira sedang hamil anak keduanya. Pada ketika pengumuman dibuat, Dato’ Siti sudah hamil empat bulan.

Hasil tinjauan terbaru kami di akaun Instagram, Dato’ Siti telah berkongsi gambar bersama anak kesayangannya, Siti Aafiyah. Dalam video berkenaan semakin jelas nampak perut Dato’ Siti yang sedang sarat namun tetap nampak cantik dan manis.

Dato’ Siti dan Aafiyah mengenakan busana sedondon berwarna peach lembut dan bergambar di atas sebuah buaian. Aafyah kelihatan begitu comel sekali dengan rambut yang dilepaskan dan juga reben yang diletakkan di atas kepalanya itu.

Difahamkan gambar ini diambil ketika penggambaran video muzik lagu single kanak-kanak yang merupakan hasil buah tangan terbaru Dato’ Siti. Jika sebelum ini semasa mengandungkan Aafiyah, Dato’ Siti telah merakamkan lagu Comel Pipi Merah, namun kali ini lagu medley kanak-kanak pula.

Jom ikuti perkongsian Dato’ Siti di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Cepatnya masa berlalu, Aafiyah kini sudah berusia 3 tahun. Semakin comel Aafiyah, persis Dato’ Siti masa kecil. Rata-rata peminat memuji dan mendoakan yang baik-baik untuk Aafiyah. Antara komen-komen mereka :

” Cantiiikkknyaaaa Aafiyah dan ibu. MasyaAllah Tabarakallah.. cepatnye masa berlalu.. dah nmpk keremajaan aafiyah di situ.. “

” MasyaAllah makin cantik siti Aafiyah.. Semoga membesar dgn sihat menjadi anak yg Solehah penyejuk dan pelipur hati ayah bonda.. “

” Ya Allah cepatnya aafiyah besar dan nak jadi kakak dahh. Cantikkk sungguhh dua2.. haih cantiknya tokti ni.. “

” Kakak Aafiyah dah besar lah ibu ctdk, sama cantik dgn ibu ni.. Comel dah afiyah bila besar.. Lawoooo manis Aafiyah.. “

” Like mother like daugther.. Dah besar dah aafiyah.. cepat nya masa berlalu.. dh nak jadi kak long.. “

” Aafiyah mmg sebijik tokti masa muda2 dlu.. Ibu masa kecil dlu.. da nampak daaa macam kakakĀ² si aafiyah nii.. “

” Bila Tgk Afiyah teringat dato sri siti masa muda2, masa tu dato sri siti tgh top dgn juara lagu, afiyah jadi la seperti ibu, ibu yang sangat lemah lembut.. “

Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Begitulah diibaratkan dengan Aafiyah yang mewarisi kecantikan ibunya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga urusan Dato’ Siti untuk bersalin anak kedua nanti akan dipermudahkan. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..