” Eee tak tau la ger4m tahap apa dah bila tengok Shariq.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Bawa Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Ke Set Penggambaran. Reaksi Shariq Yang Tersenyum Bila Diusik Buat Ramai Ger4m. Part Shariq Tiba-Tiba Bersuara Kuat, Gelab4h Emma Bawa Shariq Lari Masuk Bilik !!

Baru-baru ini pelakon cantik, Emma Maembong telah berkongsi mengenai kisah pembantu rumahnya yang merupakan warganegara Indonesia telah lari dari rumah. Apa yang menyed1hkan, anaknya Shariq Arshan Gabriel dit1nggalkan bersendirian di dalam bilik.

Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram, Emma telah memuatnaik video membawa Shariq ke lokasi penggambaran. Emma terp4ksa berbuat sedemikian kerana tiada orang yang boleh menjaga Shariq di rumah pada ketika itu.

Dalam video yang dikongsikan ini, Emma mendukung Shariq ketika bukan scene yang melibatkannya. Shariq kelihatan tersenyum manis apabila diusik oleh seseorang sambil matanya begitu asyik memerhati kawasan sekeliling.

Apa yang mencuit hati, Shariq tiba-tiba bersuara dan Emma cepat-cepat membawanya ke sebuah bilik kerana tak0t akan mengganggu sesi penggambaran yang sedang dibuat. Emma mengatakan kepada Shariq ‘kat tempat sho0ting tak boleh bising.. ‘. Namun reaksi Shariq yang tersenyum buat ramai yang ger4m.

Jom tonton video di bawah :

Alahai Shariq, kecil-kecil dah kena ikut mama pergi kerja yer. Takpelah, nanti dah jumpa pembantu rumah atau pengasuh baru, boleh lah Shariq duduk di rumah sahaja. Rata-rata peminat memuji kecomelan Shariq di ruangan komen. Antara komen-komen mereka :

” Mama is so beautiful wearing hijab.. Emma please istiqamah pls pakai tudung, emma nampak lembut sangat.. Putih gebu Shariq macam mama dia.. “

” Alaaaaaaaaaa comelnya happy dia ikut mama work.. olooo syok ehhhh baby gabby ikut mama work.. Comelnya dia. Melting tengok.. “

” Gabriel s1lap set tu, gabriel ingat studio menyanyi.. Cantek kak Emma pakai tudung.. Awhhhh I’m in love to see Emma in hijab.. “

” Masha Allah comel sungguh.. mat salleh btl muka nya.. ger4mmm.. Shariq ikut ur mama work eh.. Alaaa2 comeyyy dia.. “

” He is soooo cute n adorable.. semoga menjadi anak soleh dunia n akh1rat.. Halah halah kiutnya…. Budak encem.. “

” Cantik emma bertudung.. smg emma istiqomah bertudung kembali.. eeee tak tau la ger4m tahap ape dh bila tgk shariq.. eee kunyah nnti.. “

” Cian dia ye.. ikut mama g sho0ting yer. Tkde org nak tgk kan dia.. Comey mcm muka emma.. Apani baby2 pun dh hensem.. “

” Ya Allah tlg jual shariq kat sayaaaaa. Ger4mmm nyaaaaaaaaa. Omey sgtttt. Ini tgk dia nang1s pn aku suka ni.. ger4m je.. “

Semoga urusan Emma untuk mencari pembantu rumah atau pengasuh Shariq yang baru akan dipermudahkan. Moga dipertemukan dengan orang yang betul-betul bertanggungjawab, penyayang kepada anak kecil dan tidak membawa masal4h kepada keluarga Emma.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..