“ Catwalk versi Aafiyah so comel haha. Muzik latar pun sedap.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Khalid Bercatwalk Comel Dan Siap Datuk Seri Siti Nurhaliza Buat Suara Latar Lagi. Alahai Aafiyah, Comel Betul Gaya Tu !!

Nama Siti Aafiyah Khalid sememangnya terkenal di kalangan peminat ibunya, Datuk Seri Siti Nurhaliza. Aafiyah juga sering mendapat tumpuan netizen kerana ada sahaja gelag4t Aafiyah yang pandai, comel serta manja mencur1 perhatian ramai di laman sosial. Kini, Aafiyah nampaknya sudah semakin membesar menjadi kanak-kanak yang pintar dan petah berkata-kata.

Meninjau ke akaun Instagram Aafiyah yang diwujudkan oleh peminat, satu perkongsian video Aafiyah yang sedang catwalk dengan iringan lagu berlatar belakangkan suara ibunya, Datuk Siti mencur1 perhatian peminat. Gelag4t Aafiyah yang sedang berjalan sopan dalam video itu kelihatan begitu comel sekali.

Bertambah menarik lagi apabila melihat Aafiyah penuh berhati-hati mengimbangi badannya membawa segelas cawan di atas kepalanya. Malah, kedengaran juga suara Datuk Siti yang membuat bunyi latar dari filem M1ssi0n Imp0ssible semasa melayan gelag4t comel Aafiyah bercatwalk itu. Alahai, seronok betul tengok Aafiyah bergurau manja dengan ibunya.

Aafiyah yang mengenakan baju berwarna pink itu kelihatan cute sekali. Malah, ramai yang mula menyedari si cilik Aafiyah ini kelihatan semakin sihat membesar dengan comel sekali. Pastinya, ramai peminat yang suka melihat Aafiyah membesar menjadi kanak-kanak yang riang dan aktif.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video Aafiyah mendapat ribuan views dan ramai yang suka melihat gelag4tnya dalam video itu. Malah, ada juga yang memuji Aafiyah comel. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Teng teng teng pun sedap.. Cutenya.. Yeee princes q pandai sngt.. Lagu Mission impossible pon bole hihi tp pki baju ballerina kena lagu cinderella or frozen.. ”

“ Ahh besar dah afiyahhhh.. Apasal pula lagu background nya Missi0n imp0ssible.. B4m² dah.. Comel je.. ger4m je.. comey.. temb4mnyaa aafiyahh.. ”

“ Wahhhh gew4mm tgk.. Cute nya.. sporting.. Alahai comelnya Aafiyah.. nmpk semakin membesar dahh.. hadirah kata ni kwn dia.. Hahaha.. Badan pon same semangat.. ”

“ Hahaha bila dio jumpa kawan dia ni.. mcm mcm lah dhia ni.. Nak jadi model kah aafiyah.. Dek Afiyah imut dan cantik.. Salam dari Indonesia Dek.. ”

“ Bukan calang² orang yang buat muzik latar.. Aafiyah makin sihat.. gain weight n nampak dewasa dari usianya.. comel n bijak.. Alhamdulillah.. ”

“ Cutelah Aafiyah nie.. nekder suka tgk gelagat Aafiyah ni.. semoga Aafiyah menjadi anak yg solehah dewasa kelak, Aamiin.. ”

“ Catwalk versi aafiyah so comel haha.. muzik latar teng teng pun sedap halah halah.. haisshh aafiyah comellah catwalknya.. penuh berhati2.. part last tu kenapa.. ”

Alahai, suka tengok gelag4t Aafiyah bercatwalk ala-ala gaya model itu. Pastinya telatah manja dan riang Aafiyah itu menghiburkan lagi suasana Datuk Siti dan keluarga di rumah. Semoga Datuk Siti sentiasa sihat dan Aafiyah membesar menjadi anak yang solehah serta menjadi kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG aafiyahkhalid, ctdk                                      

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..