” Aku sorang je ke yang terseng1h-seng1h tengok dorang berduet.. ” – Netizen

Syafie Naswip Kongsi Gambar Dan Video Bersama Dato’ Jalaluddin Hassan. Part Berduet Lagu H1ndi Tu Bukan Main Lagi !!

Pernah memenangi anugerah pelakon lelaki terbaik menerusi drama Ilham Suci pada anugerah skrin ke-11, bakat Syafie Naswip sebagai seorang pelakon sememangnya tidak dapat disangkal lagi oleh penonton. Sering memberikan yang terbaik dalam lakonan membuatkan dirinya dikenali kerana bakat yang ada.

Terbaru, meninjau diruangan Instagram Syafie satu perkongsian gambar dan beberapa video dimuatnaik dalam postingnya. Kelihatan Syafie bersama pelakon veteran yang juga berbakat iaitu Dato’ Jalaluddin Hassan. Amboi, senyuman masing-masing bergambar sampai ke telinga.

Apa yang menarik perhatian, Dato’ Jalaluddin sama-sama menyanyikan lagu h1ndustan melayan perang4i dan minat Syafie. Alahai tak sangka Dato’ Jalaluddin pun peminat lagu h1ndustan. Senda dan seirama je dua-dua nyanyi. Memang superb la.

Dato’ Jalaluddin juga memuji Shafie sebagai seorang anak muda yang bukan sahaja meminati lagu zaman 90-an malah turut mengetahui dan menghafal lagu h1ndustan generasinya. Betul-betul peminat tegar lagu h1ndustan Syafie ini.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian ini telah meraih banyak tanda suka. Ternyata wish Syafie untuk bergandingan bersama-sama turut tercapai. Bukan itu sahaja ada yang turut memberikan komen mereka berdua kelihatan seperti anak dan ayah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Sebelum ni tak pernah bergandingan ke.. Most welcome and was a pleasure to have you with us.. Sempat buat video takk.. Ensem.. Amitha bachan vs syafieKHAN.. “

” Alhamdulillah.. comel dua2.. yeah geng hindi.. Sampai kan salam pd dato.. haha kemain lg.. idola sepanjang zaman.. Both of u r my fav.. Ahhh sakan ya harini.. “

” Comeyy mcm anak dgn bapak dah.. Aku sorg je ke yg seng1h2 tgok dorg berduet.. best dapat bekerja dengan dua insan ini syafienaswip abg jalaludinhassan.. tq Ayie & abang. Bab lagu H1ndustan tu memang padu.. “

” Umpama cucu dgn atok lah kan syafienaswip.. as salam ayie.. ingat lgi tak pd acik kajang.. yg nk blnje ayie mkn sate tuu.. hhhhh syafienaswip sila nyanyi lagu h1ndi goldie lagi.. Teruih imbau zaman suka tengok depa.. “

” Ni mesti peminat lagu h1ndustan tegal.. Betol tak syafienaswip.. Apapun terbaiklah lagunya.. U should be a singer tp h1ndi singer.. ganti udit ji or mohd rafi.. “

” Wah rambut cam alifhadi.. Cutenyeee Ya Allah both are cuteeee.. uncle jalaludin is soo cuteee.. Manelah tak minat dengan si syafie ni hai lahh jodoh.. “

” Dua² pelakon idol.. Wahhh dgn atuk Imani.. Kegemaran saya keduanya.. Memang drama pasal gust1 ke bang.. Wah kemain brduet.. Hamb0i2.. Sesuai.. “

Ceria betul melihat reaksi dan keletah mereka berdua. Walaupun jurang perbezaan umur yang jauh, perbualan antara mereka kelihatan sangat menghormati antara satu sama lain. Sifat rendah diri seperti mereka sepatutnya dicontohi bukan sahaja di antara rakan artis tetapi terhadap peminat mereka.

“You really made my day” kata-kata yang diucapkan oleh Dato’ Jalaluddin Hassan jelas menunjukkan mereka sangat enjoy di lokasi pengambaraan. Apa-apa pun Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Syafie dan Dato’ Jalaluddin sentiasa dilimp4hkan rezeki berlimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG syafienaswip, jalaludinhassan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..