” Caption mengundang eh, macam bagi hint je tu.. ” – Netizen

P0sting Terbaru Anzalna Nasir Di Instagram Raih Perhatian Ramai. Wah, Macam Sesuatu Sangat. Kalau Betul Tahniah Diucapkan !!

Pelakon cantik, Anzalna Nasir baru sahaja menyambut hari lahir anak sulungnya iaitu Mohamed Eidrees yang memasuki usia 2 tahun baru-baru ini. Menerusi akaun Instagram, Anzalna telah berkongsi gambar terbaru Eidrees.

Gambar Eidrees yang memakai baju belang berwarna hitam dan putih serta berseluar jean nampak semakin comel. Anzalna berkongsi sebanyak tiga keping gambar Eidrees dengan pelbagai gaya. Nampak handsome dan bergaya lah Eidrees.

Namun apa yang lebih menarik perhatian peminat ialah kapsyen yang ditulis pada p0sting tersebut. Anzalna seolah-olah memberi hint kepada semua dengan menyatakan Eidrees tiba-tiba mempunyai adik.

Perkongsian ini telah membuatkan ramai peminat teruj4 dan mengucapkan tahniah kepada Anzalna. Walaupun Anzalna tidak menyatakan maksud sebenar kapsyen tersebut namun ramai meneka Anzalna mungkin sedang berbadan dua.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Selain daripada ucapan tahniah diterima oleh Anzalna, wajah Eidrees yang comel juga turut meraih pujian dari netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Okeh.. nk nak congrats siap2 buat eidrees and anzalna.. Mcm bg hint je tu .. Yeeeaayyy Idris nak dpt adik… “

” Congrats baby .. Handsome boy.. Tahniah eidrees nk dpt adik, sb tu mummy nk makan masam2 je.. Boleh dah tu tambah sorang .. “

” Yeayyy congrats eid tak lama lagi jadi abangggg.. comel la awak ni..manis je senyum. Mudah2an dpt baby girl mesti cantik.. “

” Caption mengundang eh.. yeayyy eidrees nak ada adikkk dah.. handsome baby boy.. Ger4m tengok bud4k kecik Comel betul.. “

” Wahhh.. hopefully ada rezeki ada adik.. Kalau ada adik mesti lawa rambut kinting2 gini mcm mommy masa preggy always gojes.. “

” Ehhhh .. anak buah aunty comel nyaaa .huhu… aikkkk, dah ada adik ke? Macam bagi hint ja.. Aammiin.. mmg dh ada tu.. cuma nak surpr1se.. “

” Alhamdulillah… tahniah anzalnanasir88 … Birthday boy Eidress dpt adik.. Selamat hari jadi mohamad eidrees.. “

Sehingga kini tiada sebarang pengesahan daripada kapsyen yang dikongsikan oleh Anzalna. Jika benar Eidrees akan mendapat adik, tahniah kami ucapkan kepada Anzalna. Selamat hari lahir juga kepada Eidrees.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..