” Cantiknya mak dan anak ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Izara Aishah Bersama Anaknya, Irisa Alaia Raih Perhatian Peminat. Manis Dan Cantik Sangat Izara. Alaia Pun Semakin Comel !!

Meninjau ke akaun Instagram InaiJari, p0sting mengenai pelakon Izara Aishah dan anaknya, Irisa Alaia telah meraih perhatian peminat. Satu video dikongsikan berdurasi beberapa saat ini memaparkan dua anak beran4k ini di satu tempat awam.

Izara nampak sangat manis bertudung sedang melayan Alaia yang hendak minum air. Pastinya perkongsian ini mencur1 perhatian kerana Izara jarang sekali berkongsi gambar atau pun video Alaia di media sosial.

Video ini diambil menerusi Instastory Aqo Imran dan sehingga kini lebih daripada 60 ribu jumlah tontonan sejak ia dikongsikan. Nampak sweet sangat Izara dan Alaia. Tidak dinafikan Izara kelihatan semakin cantik sejak berhijab.

Sekadar info, Izara mendirikan rumahtangga bersama Muhammad Adib Khalid yang merupakan anak tir1 kepada Dato Seri Siti Nurhaliza. Pada 15 April 2020, pasangan ini dikurniakan anak perempuan iaitu Irisa Alaia.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memuji wajah kedua anak beran4k ini yang sama comel dan sama cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ;

” Cantik nya mak dn anak ni.. Ank buah sy umur 17 tahun muka sbjik izara. Bezanya dia gem0k  tk tw ig dia plak nk tag.. “

” Masyaallah , cantik sgt izara ni.. bby pon comel.. Mcm ada iras norish karman.. Sejuk tgk izara.. nmpk loving mom sgt.. “

” Mulut macam mommy dia betul baaa emakk cantik, anak cumilll sangatttt.. Cantik sangat dia ni.. makin manis bila bertudung.. “

” Cantik. Pakai tudung camner tu. Elok kejadian.. Ingatkan wawa zainal tadi.. sejuk mata memandang.. “

” Lawanya bertudung.. nampak lebih mahal.. Cantikkk sungguh laa dua2.. MasyaaAllah.. nampak loving sangat ibu dn anak.. “

” Cantiknya izara bertudung.. Comei anaknya.. Both so cute.. subhanaAllah memang suka sangat tengok dia ni.. “

” Cute nya ibu dan anak ni.. SubhanAllah macam wanita arab.. Kenapa la comel sgt. Aku tak selembut ni.. “

Seperti kata pepatah, ke mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Lihat sahajalah Izara yang cantik orangnya, pastinya anaknya juga secomel ibunya. Semoga Irisa Alaia membesar dengan sihat dan semoga Izara Aishah terus istiqamah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG InaiJari, Izara Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..