” Eh pelanduk dua serupa lah, bakal biras ada iras Zulin.. ” – Netizen

Gambar Zulin Aziz Bersama Kekasih Hatinya, Farhan Norzaini Di Atas Pelamin Cur1 Perhatian Peminat. Muka Pengantin Perempuan Tu Iras Betul Dengan Zulin. Dah Peminat Ingat Zulin Yang Kahwin !!

Hubungan cinta pengacara yang kini bergelar usahawan, Zulin Aziz bersama pasangannya Farhan Norzaini bukan lagi rahsia. Kedua-duanya tidak lagi berselindung dan lebih terbuka tentang hubungan cinta mereka ini.

Terdahulu, Zulin ada berkongsikan beberapa posting yang menunjukkan Zulin menyambut hari lahir Farhan dan kenangan ketika mereka sama-sama membuat aktiviti diving di laut. Nampak sepadan dan serasi sahaja Zulin dengan Farhan.

Meninjau entry terbaru Zulin di Instagramnya, telah dimuatnaik sekeping gambar yang memaparkan Zulin bersama Farhan duduk di atas pelamin. Mereka berdua mengenakan baju yang sedondon warnanya.

Dengan kapsyen tertulis ‘ soon ‘ bersama icon bride and groom, gambar merpati dua sejoli ini membuatkan ramai peminat yang menyangka ianya majlis istimewa Zulin. Rupanya ini majlis perkahwinan adik kepada Farhan, Fareez Norzaini.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz)

Dengan jari jemari Zulin yang berinai merah, lagi lah membuatkan peminat tersal4h sangka. Antara komen-komen peminat :

” Alaa ingatkan Zulin tadi, tak sabar nak tunggu giliran Zulin naik pelamin. punyalah excited tgk post gmbaq kahwin.. siap menjer1t zulin kahwin.. sekali tgk pengantin lelaki eh bukan.. “

” Ingat sis zulin yang nikah . Rupa nyer bukan . Sebab sekali pandang pengantin perempuan mcm sis zulin mukanya.. “

” Bakal biras ada iras Zulin lah. Ingatkan Zulin yang kahwin tadi. Tengok balik pengantin perempuan, eh pelanduk dua serupa lah.. “

” Ala Ingat kak zulin tadi. Sekali imbas macam kak zulin muka pengantin perempuan tu. Apa pun, Zulin you’re next ok.. “

” Semoga dipermudahkan urusan zulin dan bakal suami nanti.. Tak sabo tgk korg kawin.. Semoga dipercepatkan jodohnya.. Aamiin.. “

” Ingatkan Zulin kawin tadi, lawa sangat korang macam pinang dibel4h dua. Semoga dipermudahkan urusan Zulin dan Farhan untuk ke jinjang pelamin.. “

” Dah jadi tunangan orang ya kak Zulin, lovely lawa sangat. Sepadan sangat tengok, sesuai sungguh la.. “

Ada iras-iras wajah Zulin dan pengantin perempuannya itu. Nasib lah Zulin letakkan posting bersama Farhan, kalau tidak tentu peminat menyangka Zulin sudah bergelar isteri. Apa pun, semoga Zulin dan Farhan dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..