Connect with us

Artis / Selebriti

” Baby talk dia cute betul. Dengan pelatnya tu, geram.. ” – Netizen

Video Perbualan Izara Aishah Bersama Anaknya, Irisa Alaia Buat Warganet Terhibur. Alahai Comelnya Alaia Cakap Pelat, Dah Macam Jebat Jayden Versi Perempuan. Cute Sungguh Tak Nak Bagi Rakam Tu. Siap K1ss Handphone Mama Lagi, Hehe !!

Kehidupan pelakon jelita, Izara Aishah seringkali menjadi perhatian warganet. Seorang yang menjaga privasi, jarang dapat melihat Izara berkongsikan video dan gambar anak sulungnya, Irisa Alaia. Tidak hairan lah jika perkongsian tentang si kecil ini dikongsikan, pasti meraih tumpuan ramai.

Meninjau akaun Tiktok Izarafheoo9, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alaia ketika berbual bersama Izara. Dapat didengar pada awal video, Alaia memberitahu dia tidak mahu gambarnya diambil. Pada usia sebegini, sebutan pelat anak memang sedap didengar.

Hanya ibu-ibu sahaja yang faham apa yang dicakapkan. Yang jelas disebut Alaia perkataan’ wash ‘ dan ‘myself‘. Banyak cakap juga Alaia sekarang. Menyedari mamanya masih kekal merakam gelagatnya itu, Alaia menepuk handphone Izara. Amb0i garang juga Izara junior seorang ni, hehe.

Lantas Izara menegur perbuatan Alaia dengan mengatakan handphone mama nanti akan menang1s. Alaia mengucapkan sorry pada handphone dan memberi c1uman lagi. Semakin besar, semakin pandai bakal kakak ini. Komen warganet, sebutan pelat Alaia ini seperti melihat Jebat Jayden bercakap tetapi dalam versi perempuan.

Jom tonton video di bawah :

@izarafheoo9

comel sangat dia ….#izaraaishahfans #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage #adib #izaraaishah

♬ original sound – izarafheoo9 – ❤️ IZARA AISHAH ❤️

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 27 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Baby talk dia cute g1la la. Dah macam Jebat Jayden version girl.. Comel nye Anak Izara Aisyah Semoga membesar menjadi Anak yg Solehah Aamiinn.. ”

” Mak dia je faham apa dia cakap hahah.. yang dengar wash je. Cute la Alaia tak suka mama ambil gambar hehe.. ”

” Comel. hanya mak mak sahaja faham bahasa anak anak masing masing kan hehe. cuteness overload lah Alaia ni.. very humble little girl.. ”

” Asal comel sangat ni.. cute and clever girl Alaia sekarang. Muka tu dah comel, dengan pel4t-pel4t dia tu, ger4m.. ”

” Geng Jebat Jayden ni. alolo comelnya dengan pel4t dia tu.. Yang penting mama dia je yang faham okey haha.. ”

” Comel la pel4tnya tu, uishhh gar4ng jugak hp kena lep0k haha. Copy paste muka mama Alaia ni. Bijak mulut tu.. ”

” Alolo anak, cerdiknya dia. Macam Jebat lah pulak dengar Alaia bercakap.. comel je suara dah macam donald duck.. ”

Alaia Alaia, tak suka bergambar rupanya. Garang tetapi penyayang orangnya, macam mama juga. Semoga Irisa Alaia membesar dengan sihat selalu, menjadi seorang anak yang solehah kepada kedua ibu bapa serta insan yang berguna kepada semua.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Izarafhe009

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT