” Cantiknya bilik, meriah bilik dia.. ” – Netizen

Elly Mazlein Muatnaik Gambar Anaknya, Putri Sara Sefhia Mengemas Bilik Tidur Namun Hiasan Dalaman Biliknya Cur1 Perhatian Ramai. Wah, Cantik Dan Banyaknya T0ys !!

Putri Sara Sefhia merupakan cahaya mata selebriti, Elly Mazlein. Elly jarang berkongsi gambar permata hatinya ini di media sosial. Jika dikongsikan, kebanyakan gambar Sefhia tidak menampakkan wajahnya yang comel. Elly lebih gemar menjaga priv4si anaknya itu.

Meninjau ke akaun Instagram, Elly ada berkongsi entri terbaru mengenai Sefhia. Sekeping gambar Sefhia sedang mengemas bilik tidurnya telah mencur1 perhatian ramai. Sefhia dilihat sudah besar dan nampak makin tinggi. Dari jauh sudah nampak seperti anak d4ra.

Selain itu, keadaan bilik Sefhia juga telah meraih perhatian ramai peminat. Bilik Sefhia bertemakan warna pink di mana dinding dan juga katilnya mempunyai warna yang sama. Warna pink sememangnya kegemaran ramai kanak-kanak perempuan.

Bilik Sefhia juga dipenuhi dengan pelbagai permainan. Sefhia juga mempunyai banyak koleksi anak pat0ng. Wah, mesti seronok Sefhia bermain dengan bermacam-macam permainan. Banyak permainan pun tidak mengapa jika Sefhia seorang yang rajin mengemas kan. Wah sekali tengok dah macam kedai permainan dah tu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang memuji keadaan bilik Sefhia dan ada yang memuji sikap rajin Sefhia. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alahai dh besar dh dia, Big girl dah. comelnya bilik dia. Woww.. Penoh teddy bear…. pandainya kemas bilik… cantik kemas bilik dia… Meriah nya bilik dia.. Berapa tahun dia. nmpk besar dah.. “

” Ni betul ke umah kt london… nmpak mcm kt k.l je… Banyak nya kawan2 dia.. pandai dia kemas.. Cantiknya bilik. Pinky2 .. “

” Besar da dia. Rajin lak tuu. Bnyk nye d0ll dan bear dia. Uishhhh L.O.N.D.O.N dahsy4t ooo kak kep0mmm bukan kaleng2.. naik jet ker? Ahaksssss.. “

” Ad0h Mama iamellymazlein ni dah mcm Twins aleesya.arissa la ada 2-3 rumah kat overseas haha.. klu meraj0k je terus cakap nak pergi another house at Paris chualll. Imaginasi tinggi sungguh. Belajar dengan Mama Elly eh.. “

” Dah besar dah dia. Kejap je masa.  happy for you kakak. wow.. rajin org d4ra. Bila kakak manje nak ade adik tu.. Comel bilik dia.. “

” Klau ada adek da boleh main sama² bnyk mainan tu .. anak dia pun nak tolong mengemas,dah besar nanti bolehla dia tolong mama dia berkemas.. “

” Laaa tak nampak anak d4ra.. sebelum ni anak d4ra duduk d tepi sungai,sekarg anak d4ra dah pandai kemas umah.. best nya banyak t0yss. cantik bilik sephia..

Sekejap sungguh masa berlalu dan Sefhia kini sudah boleh diharap untuk membantu ibunya. Semoga Putri Sara Sefhia menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta di akh1rat. Semoga sikap rajin Sefhia kekal hingga dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..