” Bulatnya mata, comel sangat ger4m. Mommy’s face.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Farah Nabilah, Andre Omar Raih Perhatian Peminat. Alahai Pemurah Dengan Senyuman Betullah Andre Ni. Part Ker0t Dahi Tu Cute Sangat !!

Wajah anak sulung Farah Nabilah, Andre Omar antara bayi yang sering menjadi perhatian peminat. Andre yang lahir Oktober tahun lalu kini sudahpun berusia 4 bulan. Berkulit putih gebu, Andre turut memiliki sepasang mata yang besar dan bulat.

Menerusi akaun Instagram Farah Nabilah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Andre Omar ketika sedang bermain. Andre yang memegang mainan seperti bola itu sedang asyik memandang kamera ketika wajahnya dirakamkan.

Pada usia ini, Andre sangat suka tersenyum dan sudah pandai memberi reaksi kepada orang di sekelilingnya. Setiap kali gambar dan videonya dikongsikan, pasti Andre akan terseng1h sahaja. Mim1k wajah Andre juga boleh membuatkan peminat jadi ger4m.

Dalam video pendek ini, Andre yang tersenyum sambil mulutnya terbuka menampakkan lidahnya. Mata hitam Andre yang besar nampak memenuhi ruang matanya itu. Alahai senyuman manis Andre tak ubah seperti senyuman Farah. Mana tump4h kuah kalau tidak ke nasi iye tak.

Jom kita tonton video di bawah :

Wajah comel Andre ini dan gelagatnya yang riang itu mendapat perhatian peminat. Wajahnya yang nampak seiras dengan anak Emma Maembong turut diperkatakan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Sometime myself confused tau.. which is which SBB muka anak Emma n Farah mcm serupa… anyway both cute and handsome boys.. “

” Betul betul… tgk muka anak farah sama dgn muka anak Emma maembong.. dua-dua handsome boy.. “

” Ala so cute la Andre Omar. Comel muka mak dia sangat hehe. Mata lawa bulat betul , Masya Allah.. “

” Bulatnya mata, comel sangat ger4mm. Mommy’s face, handsomenya awak Dre muka macam anak Emma conf1us kadang-kadang hehe.. “

” Handsome boy muka mcam mommy, comel Andre tapi apasal muka sama dengan anak Emma. Kembar Gabriel hehe.. “

” Comel senyuman Andre, so cute. Copy paste wajah Fawa. Boy biasa ikut muka mummy, sejuk rumahtangga. Hidung baby manc0ng tu.. “

” Alahai sebijik mcm fawa. Comey Lotey, senyuman mak dia. Cute seh anak Fawa, cara bergerak tu maybe nak adik hehe.. “

Memang bayi yang sangat periang Andre ini dan setiap kali wajahnya dikongsikan, pastinya senyuman itu tak lekang di mulut si kecil ini. Semestinya dewasa kelak bakal sekacak papanya yang seperti Arjun Rampal itu. Apa pun, semoga Andre membesar dengan penuh kasih sayang dan sihat sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah, IG Andre Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..