Connect with us

Artis / Selebriti

” Bukan saya sengaja meletakkan dagu di bahu peminat saya ok.. ” – Elly Mazlein

Perkongsian Elly Mazlein Mengenai Seorang ‘Peminat’ Ketika Pergi Konsert Exist Raih Perhatian Ramai. Amboi Kak Lina, Bukan Main Mesra Lagi. Siap Letak Dagu Kat Bahu ‘Peminat’ Yer, Hehe !!

Pertama kali hadir ke konsert bersama, kelibat Elly Mazlein atau Kak Lina Kepom dan Cikgu Azlan menjadi perhatian. Kak Lina yang sememangnya peminat fanatik Exist begitu enjoy menonton konsert Exist kali ini. Kak Lina juga ada berkongsikan gambar kenangannya bersama Cikgu Azlan ketika di sana.

Bukan main sweet lagi Kak Lina bila bersama Cikgu Azlan. Meninjau entry terbaru Kak Lina di akaun Instagramnya, telah dikongsikan sekeping gambar semalam bersama satu kapsyen yang panjang. Kak Lina memang selalu bergurau dengan menggelarkan dirinya Artis nombor ‘syatu’ dan Cikgu Azlan pula peminat.

Klik gambar untuk info..

Sangat menghiburkan kapsyen Kak Lina ini. Konon-kononnya ‘peminat’ dan dirinya hanya sebagai artis public relationship sahaja. Kak Lina turut meminta warganet meninggalkan komen berserta nama tabloid masing-masing lagi. Kepom ini memang ada sahaja idea kelakarnya.

Ramai lah yang terhibur membaca kapsyen oleh Kak Lina ini. Membaca ayat Kak Lina pun sudah nampak kelakar, memang masuk air sungguh artis kesayangan ramai ini. Warga single mohon terima pencerahan Kak Lina ye. Betul lah artis nombor ‘syatu’ kena layan semua peminat dengan baik.

Jom baca perkongsian di bawah :

Lebih 30 ribu tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Dia yang mula, acah-acah terlanggar bahu haha. Pen1ng baca caption Kak Lina Pom. Kita pun baca la sampai habis, terkena weh.. ”

” Sy ade terbace di belutin tahunan,yg ini satu fitnahan.. iu cikgu geografi mana mgkin jd peminat bendahari.. haha gigih aku baca kapsyen Kak Lina ni, senak perut ketawa haha.. ayat kepom ni, lawak betul.. ”

” Hahahahhahahhahahaa… tapi kenapa masa menari pom tinggalkan peminat yg ni tak menari dgn dia haha.. Warga singlet hadir baca sampai habis okey.. ”

” Perlakuan ini tetap mmyinggung warga singlet. Titik.. Dari megezen Singlet Berjemaah ingin mngnterviu peminat yg dekat2 dgn org no. Syatu tuh dan bertanya padanya kenapa tidak respek warga singlet yg merupakan juga fans Cik no. Syatu tuhhh.. ”

” Orang nampak muka aku tengah bengang padahal tengah baca caption Kepom. Berkerut kerut haha.. ”

” Yes, saya gigih membaca sambil tertawa haha. Papepun, Kepommm no. Syatu.. berdekah ketawa, tak pernah tak kelakar la Kak Lina ni.. ”

” Ngekkkkk laaa kak kepom haha.. memang gigih baca sampai word terakhir. Geng singlets mana, ser4ng.. ”

Klik gambar untuk info..

Tak pernah tak lawak lah Kak Lina Kepom ni, peminat lah sangat Kak Lina ye. Kepom jangan pilih kasih eh, ‘ peminat ‘ yang ni lain macam specialnya, hehe. Apa-apa pun, ini hanya lah sekadar gurauan Kak Lina dan semoga semua yang membaca juga turut terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT