” Boleh kau nyor0k bawah tilam, maknya pun tak perasan. Haha.. ” – Netizen

Video Gelag4t Anak Kembar Zizie Izette, Aadam Zac Dan Aaleph Zeke Yang Tak0t Dimar4hi Oleh Mommy Setelah Memec4hkan Pasu Buat Ramai Terhibur. Ad0iii… Kelakar Sangat !!

Mempunyai anak kembar sebenarnya sangat menyeronokkan walaupun kadangkalanya berasa pen4t dengan keren4h masing-masing. Inilah yang dikongsikan oleh pelakon Zizie Izette yang mempunyai anak kembar lelaki yang diberi nama Aaleph Zeke dan Aadam Zac.

Zizie sering berkongsi gelag4t dan telatah kelima-lima anaknya di akaun Instagram. Namun begitu, gelag4t si kembar Aaleph dan Aadam sering mencur1 perhatian netizen. Mereka dilihat saling berpakat jika melakukan sesuatu.

Zizie merupakan seorang ibu yang penyayang dan gemarkan kanak-kanak. Walaupun beliau mempunyai dua orang anak angkat namun kasih sayang yang diberikan tetap sama dengan anak kandungnya. Zizie juga akan mengambil lagi anak angkat tidak lama lagi.

Menerusi akaun Instagram, Zizie memuatnaik video Aadam dan Aaleph yang dimar4hi olehnya kerana memec4hkan pasu bunga. Namun gelag4t si kembar yang tak0t dimar4hi membuatkan ramai ketawa. Pandai pula nak mengelakkan diri kena mar4h ye.

Jom kita tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t si kembar ini. Antara komen-komen mereka :

” 0MG!!!! Kalau i dah pec4h per0t tergelak… too cute la!!! “

” Ya Allah anak.. boleh ko nyor0k bawah tilam.. hahaha mak nye pun tak prasan.. “

” Pandai senyap sembuny1 lpstu belum.mar4h lg dah drama dulu dah.. “

” Hahahahahaha tau takut mommy naik hangin..tp bt juga…comel la.. “

” Haha ad0ii kelakar sgt la diorg ni.. “

” Cute gila menyor0k bawah tilam.. “

” Hahahaha… bijak nyaa.. “

Ad0iii, pandai sungguh Aadam dan Aaleph menyor0k bawah tilam. Mommy gar4ng ye. Tapi sebenarnya momen beginilah akan dikenang apabila anak-anak sudah dewasa. Semoga Aadam dan Aaleph menjadi anak yang soleh bila dewasa nanti. Dengar cakap mommy tau dan jangan nak4l-nak4l !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..