” Mar4h bebenoorrr tuuu. Hahaha.. ” – Netizen

Tomok Kongsi Gambar Terkini Siti Khadijah Bersama Abang-Abangnya Arrian Dan Andra. Namun Mim1k Muka Si Comel Mencuit Hati Peminat. Mar4h pun Comel !!

Setelah 5 tahun menunggu untuk dikurniakan zuriat ketiga, akhirnya penantian Tomok dan Ayu berakh1r jua. Berkat doa semua, akhirnya Ayu selamat melahirkan seorang bayi perempuan Jumaat lalu. Kelahiran puteri comel ini menggembirakan hati Tomok dan Ayu namun yang lebih gembira adalah Arrian dan Andra.

Kedua-dua anak lelaki Tomok ini sememangnya ternanti-nanti untuk melihat wajah adik baru mereka. Hinggakan Arrian sendiri yang mengumumkan nama adik perempuannya ini dalam satu posting di akaun Instagram Tomok. Kata sepakat dicapai dan si comel ini dinamakan sebagai Siti Khadijah.

Kini sudah hampir seminggu usia Siti Khadijah. Arrian dan Andra yang teruja menjaga dan melayani baby ini sentiasa berkepit dengan Khadijah. Ciri-ciri abang penyayang dan pr0tective sungguh Arrian dan Andra ini. Beruntunglah Khadijah ada abang sebegini tapi lain jadinya bila si comel mula tidak selesa dengan suasana bis1ng.

Menerusi akaun Instagram, Tomok telah berkongsikan sekeping gambar yang mempamerkan tiga wajah kesayangannya. Arrian dan Andra nampak gembira dapat bersama adik baru mereka Siti Khadijah. Namun re4ksi wajah Siti Khadijah mencur1 perhatian peminat. Alahai comel sangat mim1k muka tu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar tersebut telah menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya khadijah.. “

” Subhanallah, comelnya dia.. “

” Muka macam mar4h tu.. Comel Siti Khadijah.. “

” So cute reaction baby.. “

” Mar4h bebenoorrr tuuu. Hahaha.. “

” Eiii.. Ger4m pipi gembol tuuu.. “

” Sweetnyer abang-abang.. “

Comel je baby buat muka macam tu. Tak puas hati betul gayanya Siti Khadijah dengan abang-abang ni. Lagi buat peminat ger4m melihat si kecil ini. Apa pun, semoga Arrian dan Andra menjadi abang yang baik buat Siti Khadijah dan keluarga Tomok ini sentiasa gembira dan bahagia bersama. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok, Ayu Abas

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..