Connect with us

Artis / Selebriti

” Bila perempuan ambil gambar, orang tak tahu kami terlentang, tertiarap dan mengiring, hehe.. ” – Komen Netizen

Shuib Sepahtu Merakam Video Dari Jauh Gelagat Isterinya, Watie Hanifiah Yang Sedang Asyik Menangkap Gambar Buat Ramai Terhibur. Amboi, Gigih Betul Watie Ambil Gambar. Memang Perangai Perempuan Biasa Ambil Gambar Macam Ni Kan, Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Shuib Sepahtu, perkongsian sebuah video yang memaparkan gelagat Watie Hanifiah sedang asyik merakamkan gambar telah meraih perhatian ramai. Shuib merakamkan video ini dari jauh dan secara senyap-senyap.

Dapat dilihat perbagai gaya Watie ketika merakamkan gambar. Gambar yang dirakamkan oleh Watie ialah sepasang selipar tetapi nampak macam Watie pula yang bergaya lebih. Shuib kemudiannya mendekati Watie dan akhirnya Watie sedar yang gelagatnya dirakamkan.

Pada ketika ini Shuib sekeluarga sedang bercuti di sebuah pulau. Tiga orang cahaya mata mereka kecuali Ayash Affan turut serta dalam percutian tersebut. Nampak sangat cantik kawasan pantai tersebut dan pastinya Watie sudah merancang sesuatu untuk video contentnya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 29 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Ramai yang bersetuju dengan gelagat Watie ini kerana sememangnya perempuan menginginkan gambar yang cukup sempurna di mata mereka.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Watie. Antara komen-komen yang diberikan :

” Yerrrr.. gitu la d blakang tabir n d sbalik gambar yg lawo n cantek bila ppuan amek gambo org x tau kami telentang trtiarap mnyondong mengiring saat nk tgkap gambo .. “

” Ni pa punca nya knapa fone pmpuan slalu memory full.. smpai bpuluh ribu gmbar dlm fone.. berpuluh2 gmbar sama pastu mlm nya part belek2 nk post pastu tlelap.. Pastu besok nya belek lagi.. “

” Ssh btul nk jmpa yg prfect.. Besok nya belek Ig begitu la hari2 sterusnya last2 x post.. mummy yg lebih posing dr bahan yg nk bergambar tu.. “

” Mslhnya kita yg gigih ambik gmbr video bagai..tau2 ehh video dia plak yg fyp .. Mmg gitu la klu dh nmenye prmpn.. Bkn perempuan la kalau tak gigih .. “

” Ingt kita-kita je mcm ni. artis pn perangai ekkkk hahahaha.. Ok.. nk tgk hasil gambar gigih mummy.. cepatt. Mummy nak gambar cane angle ni tak kena angle ni tak kena .. “

” Saya pulak terbalik… Happy je kehulu kehilir… Nnti mintak gambarΒ² kat suami.. terasanya aku macam tgk diri sendiri.. “

” Hahahah… macam pernah ku alami. Mood blh swing wooo kalau gambo x on point. Samaada hp kene campok atau laki eh tiberrrrr hehe.. “

Itu baru merakamkan objek, belum lagi merakamkan gambar sendiri. Kalau gambar sendiri selalunya orang perempuan akan pastikan kelihatan kurus, tinggi dan cantik. Selamat bercuti kepada Shuib sekeluarga. Semoga percutian kali ini penuh dengan memori indah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT