” Bila menyengih, keluar muka Ayah. Comel sangat.. ” – Netizen

Genap 3 Bulan Usia Aisha Amaira, Fasha Sandha Muatnaik Video Terbaru Anaknya Itu. Alahai, Makin Comel Dan Pemurah Dengan Senyuman !!

Anak kepada pasangan pelakon, Fasha Sandha dan Aidil Aziz iaitu Aisha Amaira genap 3 bulan pada hari ini. Sekejap sungguh masa berlalu, Aisha membesar dengan sihat dan semakin m0ntel dan comel. Pastinya banyak perkembangan Aisha seiring usianya.

Meninjau ke akaun Instagram Fasha, dia telah memuatnaik video Aisha dengan kapsyen ‘ Aisha turns 3 months old, Alhamdulilah.. ‘. Fasha juga turut meletakkan kad yang tertulis Aisha 3 bulan untuk dijadikan memori pada masa akan datang.

Video tersebut telah meraih perhatian ramai peminat kerana wajah comel Aisha dan Aisha juga begitu gemar memberi senyuman manis. Alahai, melting sangat. Memang boleh ca1r melihat senyuman Aisha ini. Manis sangat secantik wajah ibunya.

Berkulit putih gebu , berhidung mancung dan mempunyai sepasang mata yang cantik, menunjukkan Aisha sememangnya mewarisi kecantikan ibunya, Fasha. Terlihat sekali imbas, senyuman Aisha pula menjadikan wajahnya seiras bapanya, Aidil.

Jom tonton video di bawah :

Seperti selalu, apa sahaja yang dikongsikan berkenaan dengan Aisha, pasti perkataan ‘comel’ selalu diterimanya daripada komen-komen peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya, aduhhh sayang nye kat die ni . Comell, cantik mata baby masyallah.. Sama la bby kita semalam genap 3 bulan.. “

” Ya Allah… sempurna sungguh ciptaan Mu… sooo adorable. Comel nyaaa ibu erah nak gig1t laaa. Muka anak. Mami sungguh.. “

” Alhamdulillah.. masyaaAllah ad0rable nya dia. comel sungguh dan so cute. Ya Allah gebunya dia… cute sngat.. dah besar dah aisha.. “

” Ya Allah cutenya mukanya ikut mama ya Amin3 Yarabbalalamin . cantik aisha dan comel. senyummm je dia… Comei mcm muke ddy..

” Mix sgt wajah baby aisha dgn ibu dn ayah… Comel sgt, manis serupa emaknya. Semoga aisha membesar dgn sihat & menjadi penyejuk mata ibu ayah .. “

” Comelnya darling….. pipi montok. Happy 3 months old, Aisha Looking as lovely as her mother .. Bila menyengih, keluar muka Ayah.. “

” Hai awk leher mana leher mana. Kjp je ms brlalu.. pej4m celik dh 3m dh eh.. tak trasa btol. Nak ng0mol2 je aisha ni ad0ii comel nye.. “

Alahai, siapa tidak ger4m melihat Aisha. Bayi seusia ini memang seronok untuk digom0l-g0mol kan !. Semoga Aisha Amaira sentiasa dilindungi oleh Allah SWT, menjadi anak yang solehah dan menbanggakan ibubapa serta agama. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..