” Sekali guru besar ‘check’ kerja sekolah lah pulak, haha memang kelakar.. ” – Netizen

Video Dato’ AC Mizal  Semak Buku Nota Para Juri The Masked Singer Malaysia Buat Ramai Terhibur. Part Check Buku Nota Ella Tu Memang Kelakar Lah !!

Rancangan The Masked Singer sudah pun sampai penghujung pada malam ini. Program hiburan ini telah memilih seramai 12 orang peserta yang terdiri daripada pelakon, penyanyi dan ahli sukan negara dan paling menarik, rancangan ini adalah pertama kali di Malaysia identiti penyanyi adalah m1steri.

Jika pada minggu lalu, di peringgkat separuh akhir, peserta yang bertanding adalah Orang Utan, Enggang, Rafflesia, Wau, Bunga Raya,  dan Raja Brooke. Namun aksi Rafflesia pada minggu lalu telah membuat peminat berjaya meneka siapakah gerangan tersebut iaitu Datin Paduka Eina Azman.

Memang terhibur melihat reaksi para juri dalam rancangan ini, iaitu Pak Nil bersama Michael Ang, Raja Azura, Ella, Nabila Huda, Zizan Razak, Remy Ishak, Ramona Zam Zam dan Angah Raja Lawak yang harus meneka siapakah gerangan yang menyanyi di sebalik topeng tersebut.

Tinjauan di akaun Instagram astrogemp4k mendapati satu video yang memaparkan gaya pengacara Masked Singer iaitu Dato’ AC Mizal telah membuat r0ndaan untuk menyemak buku nota para juri. Memang kelakar habis apabila Dato’ AC membaca apa yang ditulis oleh para juri.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruang komen, ramai yang terhibur menonton perkongsian video tersebut, malah gaya Dato’ AC Mizal membaca buku nota para juri itu sangat mencu1t hati ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Memang kelakar pun bila dengar Dato’ AC baca nota masing-masing, haha kelakar lagi-lagi Ella, tak tulis langsung.. “

 ” Dah macam cikgu semak nota anak murid, ingatkan bud4k sekolah jer ada kerja sekolah, juri pun ada kena tulis nota lah, hahahah.. “

” Kant01 bila tiba-tiba tuan besar datang semak buku, haha Zizan setepek kena ayat  ‘ abah kau’ denga Ac Mizal, hahaha. “

” Kec0t per0t weh, nasih tak tlis macam-macam, kalau tak, kanto1 live kot, hahahaha, Ella cool jer tak tulis langsung.. “

” Remy dalam dilem4 tu Dato, teringat jer,  hahaha bukan senang nk teka orang menyanyi tak tengok wajah .. “

 “Guru besar check nota entah apa-apa anak murid tulis,  sesilap ada yg lukis2, haha, tak lar4t gelak masing-masing ken4 dengan Dato’ AC.. “

” Sekali guru besar ‘check’ keja sekolah lah pulak, hahaa memang kelakar..  Semua kant0i, berangan banyak ni, hahahaha.. “

Memang kelakar  Dato’ AC Mizal pergi semak buku para juri masing-masing. Ad0i ada jer yang ditulisnya, part last semak buku Ella tu memang tergelak besar semua, kant01 sebab tak tulis apa-apa.  Apa-apa pun, Kami Berita Kopak berharap perkongsian ini turut menghiburkan semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..