” Betul-betul ikut muka Kak Engku, dah macam twin pula.. ” – Netizen

Raja Azura Kongsi Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Perempuannya, Puteri Mia Maizura . Namun Wajah Anak Perempuan Raja Azura Cur1 Perhatian Ramai. Memang Copy Paste Betul !!

Sudah pasti ramai mengenali akan nama Raja Azura, tidak ubah seperti anak dara, itulah yang boleh digambarkan pada penampilan serta sus0k tubuh pelakon dan pengacara serba boleh ini atau mesra disapa sebagai Kak Engku dalam dunia industri seni tanah air.

Memang tidak dinafikan, Kak Engku sangat mengambil berat soal kesihatan diri walaupun sudah memiliki tiga orang anak iaitu Megat Muhammad Raziq, Megat Luqman Hakim dan Puteri Mia Maizura. Siapa sangka, cepat betul masa berlalu, anak-anak Kak Engku kini telah pun dewasa.

Terbaru, menerusi perkongsian terbaru Kak Engku telah berkongsi gambar sempena hari lahir anak gadisnya, Puteri Mia Maizura yang lebih dikenali dengan panggilan Mia di Instagramnya.  Dilihat sambutan hari lahir anak Kak Engku itu ianya bertemakan ala Turkey.

Perkongsian gambar keluarga oleh Kak Engku itu telah menarik perhatian ramai akan wajah  anak bongsunya, kerana memiliki rupa paras yang cantik dan seiras dengan ibunya. Wah,  dalam diam anak-anak Kak Engku semakin membesar dan semakin cantik pula tu.

Ikuti perkongisian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak Kak Engku dan memuji akan kecantikannya dan dikatakan mirip seperti ibunya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy happy bday Mia, semoga menjadi kebanggan mama Mia sentiasa, dilindungi Allah diberi kebhgiaan dunia akhirat.. “

” Kemain ala2 turkey ni, pen4ngan ertugrul tak habis lagi ye hehehe, selamat hari lahir Mia, dah besar dah, cantik mcm mama.. “

” Ank Raja Azura sebijik muka mak dia aaihhh, hel0kkk. Happy Birthday Mia, smga menjadi anak yang solehah buat mamamu.. “

” Happy Birthday Mia,  betul-betul ikut muka Kak Engku, dah macam twin pula tengok, nanti mesti makin cun ni.. “

Mana tidak tump4hnya kuah kalau bukan ke nasi. Itulah yang boleh katakan apabila melihat gambar Puteri Mia Maizura yang dikongsi itu, bukan main cun anak gadis Kak Engku ni, sekali pandang teringat zaman Kak Engku muda-muda dulu.

Memang Mia ni mirip betul wajah seperti ibunya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini, mengucapkan selamat hari lahir buat Mia, semoga Mia menjadi anak yang baik buat Raja Azura dan berjaya dalam kehidupannya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Raja Azura, Mia Ara

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..