“ Best tengok Dato’ melayan syurga, sentiasa memuliakan ibu.. ” – Netizen

Dato’ Chef Wan Kongsi Video Menari Manja Bersama Ibunya, Cik Ani Raih Perhatian Netizen. Alahai, Seronok Tengok Chef Wan Layan Ibu Dia. Terbaik !!

Berbakti kepada ibu bapa adalah satu amalan yang dituntut oleh agama. Begitu juga dengan Dato’ Redzuawan Ismail atau lebih dikenali sebagai Chef Wan kelihatan sering mengutamakan ibunya, Cik Ani dengan meluangkan banyak masa bersamanya. Gelag4t Chef Wan yang sentiasa memaparkan aks1 kemesraan bersama ibunya sememangnya disukai ramai di laman sosialnya.

Meninjau ke akaun Instagram Chef Wan, satu perkongsian video yang memaparkan dirinya menari ceria bersama ibunya, Cik Ani sebelum membawa ibunya untuk shower meraih perhatian netizen. Sikap Chef Wan sebagai anak dalam melayani ibunya dengan baik dalam video itu membuat netizen tersentuh melihatnya.

Apa yang menarik, Cik Ani juga turut menari lembut dan mengikut sahaja gelag4t anaknya itu yang mahu menghiburkannya sebelum sesi shower time. Chef Wan juga pandai mengajak ibunya menari sekali dengan memasang lagu klasik Hanya Dikau alunan suara Allahy4rham Tan Sri P. Ramlee. Alahai, comel betul melihat gelag4t ibu dan anak ini.

Cik Ani kelihatan masih berupaya berdiri menggerakkan sedikit badannya untuk menari. Jelas kelihatan wajah Cik Ani yang begitu happy dan tersenyum ceria dengan layanan kasih sayang daripada anak lelakinya itu. Pastinya Chef Wan juga gemar membuat gaya seperti ini untuk menceriakan lagi hari ibunya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang teruja dan kagum dengan sikap Chef Wan yang sememangnya seorang anak yang baik dan mengutamakan ibunya. Malah, ramai yang memuji peribadi Chef Wan dan mendoakan kesihatan buat Cik Ani. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Dato idola saya.. sentiasa memuliakan ibu.. terbaik.. I wish when im very old in my 80s, my son can take care of me like you take care of cik ani.. you are super good son.. ”

“ Tiada hal yang paling indah di dunia ini selain melihat senyuman seorang ibu.. terima kasih CW.. love her.. Give Nonna Wan a big hug and kisses from us.. ”

“ Ya Allah hai.. bahgia nya dua beranak ni.. setiap saat maseh punya peluang menggembira ibu.. berkat hidup u CW.. Always love both of u.. ”

“ Suka sangat tgk DCW layan Cik Ani.. So sweet.. Cik Ani pun nampak enjoy je.. Alhamdulillah sihat Nek Ani.. Hehe g0yang lagi Cik Ani.. Sportingnya Mak Ani.. ”

“ Steady puan ani.. best tgk Dato melayan syurga.. Lama tak tengok Cik Ani.. Rindu.. Semoga Cik Ani dan Dato sentiasa dalam rahmat Allah.. Hebat chefwan.. ”

“ Terbaiklah Dato chef Wan.. salam takzim buat mak sayang.. I like it u n cik ani hppy always.. semoga dato dan ibunda tercinta sihat dan sentiasa dilindungi Allah swt.. aamiin2.. ”

“ Punya lah nak suruh mak bersenam how I wish my mother could do this.. Alhamdulilah, with all your busy schedule, you still have time for Mak Ani.. Mak Ani is so blessed to have a son like you Chef.. ”

Mulianya hati Chef Wan apabila melihat dirinya menjaga ibunya dengan baik sekali. Sikap berbakti Chef Wan dengan ibunya mesti dicontohi ramai. Semoga Chef Wan sentiasa sihat dan dirahmati selalu kerana jasanya yang sentiasa berbakti kepada ibunya dan Cik Ani dikurniakan kesihatan yang berpanjangan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG _chefwan58                                                  

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..