” So gentleman Yusuf. Baiknya abang dengan adik.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Video Anaknya, Yusuf Iskandar Cuba Sarungkan Stokin Untuk Alisa Aisyah Cur1 Perhatian Peminat. Comel Sangat Gelagat Dua-Dua Ni !!

Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah nama yang sangat popular dan selalu menjadi tumpuan masyarakat di Malaysia. Anak kepada selebriti Malaysia, pasangan Hairul Hazreen dan Hanis Zalikha ini sentiasa berjaya mendapat perhatian umum dengan keletah comel mereka.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Hanis, satu video pendek telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan telatah kedua-dua anaknya yang sedang meluangkan masa bersama. Kelihatan Yusuf sedang menyarungkan sepasang stokin bewarna hitam di kaki Alisa.

Perlakuan baik Yusuf terhadap adik kesayangannya itu kelihatan sangat sweet. Jelas menunjukkan Yusuf yang begitu berusaha menyarungkan stokin ke kaki Alisa. Alahai Yusuf sweetnya. Memang ada gaya ciri-ciri seorang abang yang penyayang.

Bukan itu sahaja, Alisa pun turut memberikan kerjasama yang baik. Good girl betul, diam dan tidak membant4ah ketika abangnya tolong menyarungkan stokin. Melting betul dengan dua beradik ini. Ada sahaja telatah comel mereka yang mencur1 perhatian.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Hanis ini telah meraih banyak tanda suka. Ramai yang memuji kecomelan serta telatah mereka berdua dan hubungan baik dua beradik yang terjalin antara mereka. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Sweet my boy.. ” – Hairul Hazreen

” I love you Yusuf.. ” – Datin Diana Danielle

” He love her adik so much.. Comell jee untung alissa dpt abg penyayang.. shomeeeeel laaa.. The song hits differently.. “

” Ya Allah comel nye dua dua.. Gu jun pyo ke tu.. Alisaaa cutenyee dgn ruffles Masyaallah.. MasyaAllah.. comel nyerr lah haiii due beradik nih.. “

” So gentleman yusof.. Gigih dia pakaikan adik socks.. Ahhh comel.. So gentleman.. Background music punnn.. Aww Yusuf.. “

”  Sooo cutee.. Allah.. comel sgt nampak sgt abg yg pyayang.. OMG.. Suka sngt dua ni.. love alisa and yusof.. Baik nya abang dgn adik.. “

” Lagu tk menahan.. Oppa Yusuf.. Auchhh.. Im tears.. Cepat2 lah haikalzikry dapat adik.. Nanti boleh pakaikan adik stokin.. “

” Cutenye abang pkaikan stoking utk alisa.. Bestnya tengok the kids ni meriah je.. Gud boy and gud girl.. with those small hands.. “

” Sweet sgt tgok yusuf dgn alias.. awhh yusuff.. nak abg mcm Yusuf.. siappp ost bof lagi.. Awwww this two.. So cute bju alias.. “

Hubungan yang baik di antara adik beradik hendaklah diterapkan seawal zaman kanak-kanak. Cara Hanis mendidik anak-anaknya wajar dipuji dan dijadikan tauladan. Ramai yang memuji dan tumpang bahagia untuk Hanis dan keluarga. Kami di Berita Kopak turut mengharapkan semoga Hanis dan keluarga sentiasa bahagia dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG haniszalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..