” Begitulah kalau Rosalinda sep4k bola, comel betul.. ” – Netizen

Perkongsian Video Anzalna Nasir Bermain Bolasep4k Bersama Keluarganya Meraih Perhatian Peminat. Alahai, Comelnya Sep4k Bola. Kain Tu Dikib4s-Kib4s Dah Macam Princess !!

Nama Anzalna Nasir sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Anzalna yang berwajah cantik sering menghiasi kaca TV dengan iklan-iklan dari pr0duk ternama. Si cantik ini juga baru sahaja menyambut hari kelahirannya pada tarikh 9 Januari yang lalu.

Hasil tinjauan di akaun instagram miliknya, Anzalna ada berkongsi video bermain bolasep4k bersama keluarganya berserta kapsyen ‘ ger4m je player lain tengok’. Aktiviti yamg mereka lakukan bersama itu kelihatan sangat happening dan menyeronokkan.

Selalunya pakaian yang dipakai sewaktu bermain bola haruslah sesuai namun berlainan bagi Anzalna dan adik beradiknya kerana mereka bermain bola dengan memakai skirt. Anzalna yang memakai skirt berwarna kuning gelap kelihatan happy ketika menyep4k bola.

Gelagat Anzalna pada ketika itu cukup melucukan dan comel. Apa yang lebih menarik selepas menyep4k bola, Anzalna mengib4s-ngib4skan skirt yang dipakai seperti sedang membuat fashion show. Alahai, kelakar Anzalna ni. Bermain bolasep4k pun tetap maintain cantik.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video tersebut membuatkan peminat terhibur. Rata-rata menyifatkan gaya Anzalna itu kelakar dan menghiburkan. Antara komen-komen mereka adalah:

” Partner bola yg paling tak ok.. ” – Hanif Zaki

” Nie nak main bola ke nak lib4s skirt, gitula kalau Rosalinda sep4k bola, kelakar la dia ni, Comel betul… Alahaii.. “

” Player lain redha je tak reb0t bola, Tak pernah tak kelako, fairy tale myn football, Bahahah comel je, Tak pernah tak lawak.. “

” Ha ha ha… nevermine asal bahagia ok jerr, Hahaha mcm ni pun ged1k2 cantik tau, Oh my gosh Anzalna, you’re so funny.. “

” Comel ja MCM kanak riang, Kemain duk lib4s libas tuuuu, Iskh terasa sekarang jugak nak masuk padang tu, main bola pakai skirt.. “

” You are Suitable for goal keeper because of your dress.. will not allow anyone to score a goal, ratu venezuela mmg win.. haha.. “

” Terbaik anzalnanasir88… main bola pun tetap maintain cun, Seronoknya tengok family anzalna ni… hepy jer alhamdulillah.. “

” Awas lib4sss. Dr zaman ank dara smpai mak org smpai main bola prng4i berangan die tak abes.. ahaha. anzalna.. main bola ka nak buat fashion show.. “

Cukup menghiburkan melihat gelagat Anzalna sekeluarga. Mereka nampak gembira menghabiskan masa bersama dengan melakukan aktiviti yang menyeronokkan. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Anzalna diberi kesihatan yang baik dan bahagia semuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..