” Comel Urwa. Nampak gayanya, baby tidurkan bapa itu.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Video Sedang Men1durkan Anaknya, Arwa Malaikha Urwa. Comelnya Urwa Tidur Sambil Menggerakkan Tangan !!

Anak adalah anugerah Allah yang tidak ternilai. Selepas kehadiran mereka, pastinya setiap ibu-bapa akan melalui proses perkembangan anak-anak dari bayi hingga dewasa. Begitu juga yang dilalui oleh pelakon dan penyanyi Nadzmi Adhwa bapa kepada Arwa Malaikha Urwa.

Meninjau ke laman Instagram milik Nadzmi, telah dikongsikan sebuah video di mana Nadzmi sedang men1durkan Urwa. Nadzmi menepuk-nepuk Urwa beberapa kali sebelum Urwa melelapkan matanya. Boleh dilihat Urwa menggerak-gerakkan tangannya ke udara dan membuka mata beberapa kali sebelum benar-benar terlelap.

Nampak begitu mudah Urwa tertidur tanpa memerlukan bantuan seperti buaian. Yang menariknya, bukan sahaja Urwa tertidur, Nadzmi yang menep0k-nep0k Urwa juga hampir juga tert1dur bersama Urwa. Gelag4t Nadzmi mencu1t rasa lucu pada peminat.

Perkongsian daripada Nadzmi telah mendapat ribuan tanda suka daripada pengikut laman Instagramnya. Pastinya momen ketika menidurkan Urwa akan menjadi antara momen terindah dalam kehidupan Nadzmi sebagai bapanya.

Sama-sama kita tonton video di bawah :

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram Nadzmi memuji kecomelan Urwa. Selain daripada itu, mereka juga memuji cara Nadzmi yang t1dak menggunakan buai untuk men1durkan anaknya itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comelnya.. Putih gebu.. Bagus tak pakai buai. Tidokn mcm ni lebih elok.. Last-last ayahnya yang tertido nanti.. “

” Baby selalu mcm tu, tgn gerak2 lagi tanda blom lena tu walaupun mata dah layu hahaha.. Tidur lena urwa.. npk gaya nya baby tdokan bapa tu .. ” 

” Bagus tidur tak pakai buai…senang kalau travel.. Abi pulak mcm nk lena jugak ni .. tomey sgt tangan dia.. “

” Subhanallah.. Comey sgt2.. Alololo.. Tomeyynyaa urwa.. Ikut abi umi laa ni.. Tngn ikut rentak abi die dod0i tu.. Dgn abi sekali pun tido.. “

” Ya Allah… Klau la ank i nak tido mcm ni.. Tak pening mama.. Klau tak, puas 1 rumah kena round smbil dukung tep0k2 mont0t.. “

” Nampak gaya mcm ayah yg tido dlu ni.. Hihi..  Comel la urwa ni.. Tgn tu.. Baby sy pon klu nak tido dia main2 tangan dia dulu.. “

” Comel nya lahaiii.. mau die tido gtu ye.. Putih melep4k ger4m.. Comey tangan tu.. Urwa sayang.. moga tidur lena urwa.. Nampak macam ayah tido dulu.. “

Mudahnya Urwa tidur hanya dengan tepukan saja boleh terus tertidur lena. Sudahlah mempunyai wajah comel mudah pulak dijaga. Bukan mudah untuk mendidik anak supaya mudah tidur seperti Urwa. Pastikan Nadzmi dan pasangan berasa bangga dengan perkembangan anaknya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmiadhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..