” Bapaknya penat menjer1t, anaknya siap gelak lagi.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Video Gelagat Anaknya, Arwa Malaikha Urwa Ketika Pembikinan Video Klip Linangan Laduni. Alahai Urwa, Boleh Banta1 Gelak Tengok Abi Berlakon Mar4h. Sp0il La Urwa, Haha !!

Kecomelan wajah anak kepada pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana kerap kali mencur1 perhatian ramai. Arwa Malaikha Urwa, seindah namanya si puteri kecil ini mewarisi kulit putih Adhwa dan Ardell dan punya wajah yang comel.

Meninjau akaun Instagram Nadzmi Adhwa, telah dikongsikan video sedutan ketika pembikinan muzik video bagi lagu Linangan Laduni. Lagu ini yang didendangkan oleh Darwish mempersembahkan Adhwa, Ardell, Urwa dan Fauziah Nawi sebagai pelakon untuk video klip nya.

Dalam video pendek ini, ketika babak Adhwa mengam0k dan mar4h kepada Ardell diperlihatkan. Urwa yang didukung oleh Ardell memandang Abinya tanpa berkelip dan terus senyum dan ketawa walhal Abi nya sudah penuh penjiwaan untuk menaikkan mood mar4h.

Ardell yang cuba melindungi muka Urwa yang sedang tersenyum itu juga tidak dapat menahan ketawanya melihat wajah Urwa. Adui lah Urwa, tak tak0t pun tengok Abi mar4h ye, boleh ketawa lagi. Memang cabaran betul apabila perlu berlakon melibatkan si comel sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Urwa ini menarik perhatian peminat dan membuatkan peminat turut terhibur. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Haha comel je muka dia tengok bapak dia mar4h. Cute betul Urwa ni, masalahnya aku pun tergelak tengok muka Urwa dengan wawa hahah.. “

” Tengok ulang ulang sebab Urwa gelak haha. Bapaknya pen4t menjer1t, anaknya siap gelak lagi haha. Kelakar la Urwa ni.. “

” Haha comel je Urwa gelak, so cute. Tergelak jugak tengok, Urwa pun terhibur dengan abi dia hehe. Irwa kenapa cute sangat ni.. “

” Takot la abang Adhwa hehe, tu yang Urwa gelak sakan tu tengok. Dah kena ambik sho0t lain gara-gara Urwa gelak haha.. “

” Alahai Urwa sayang, gelak pulak dia. Comel sangat Urwa gelak, dengan kita sekali gelak haha. Bertabahla Abi.. “

” Rasanya dia gelak tengok gabungan rambut dengan reaksi wajah ayah dia haha. Urwa confius kenapa bapanya mar4h mar4h hehe.. “

” Masa ni lawak betul, sampai h1lang suara Abi. Urwa urwa, comel betul. Dia pun suka tengok Abi dia berlakon.. ngam-ngam Urwa keluar gelak.. “

Cute betul gelak Urwa masa tengok Abi mar4h. Abi pun boleh tep0k kepala kalau kena ulang berkali-kali babak mar4h macam ni haha. Apapun, semoga Adhwa sekeluarga sentiasa gembira dan berjaya dalam apa jua lapangan.

Tonton video penuh muzik video lagu ini di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa, Youtube Channel MVM Music

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..