” Muka tu tak boleh blah, baru tahu cara buka air macam tu haha.. ” – Netizen

Video Cara Noorkhiriah Membuka Air Mineral Buat Peminat Terhibur. Wah Baru Tahu Macam Tu Cara Buka Yang Paling Senang, Memang Style Lah. Muka Selamba Khiriah Tu Memang Ger4m Je Tengok !!

Pelakon Noorkhiriah cukup dikenali ramai dan sudah lama bertapak dalam dunia lakonan. Di sebalik watak-watak sed1h yang dibawakan dalam drama, Khiriah yang kuat melat4h ini seorang yang suka berjenaka.

Semalam adalah ulangtahun kelahiran Khiriah yang ke 45 dan Khiriah menerima banyak ucapan selamat daripada peminat. Khiriah juga ada berkongsikan gambar anak-anaknya bersama sebiji kek bagi meraikan hari lahirnya itu walaupun Khiriah tidak ada di rumah bersama mereka kerana tuntutan kerja di set.

Menerusi akaun Instagram Khiriah, telah dikongsikan satu video yang mencuit hati. Khiriah yang masih di set penggambaran dilihat berjalan mengambil secawan air mineral. Apa yang mencuit hati adalah gayanya membuka air mineral tersebut.

Hanya dengan menep0k plastik pembalut, terus terbuka plastiknya dan sudah boleh minum tanpa dicuc0k dengan penyedut minuman. Yang lawaknya, muka selamba Khiriah ala-ala g4ngster itu kena betul dengan gayanya. Tak pernah tak lawak lah Khiriah ni.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Khiriah membuka air mineral ini mendapat respon daripada peminat. Kapsyen tu pun bukan main, semp0i sungguh birthday girl ni. Antara komen-komen peminat :

” Muka tu tak boleh blah haha, ulang banyak kali nak tengok skill akak buka mineral cup tu haha. Baru saya tahu buka air macam tu.. “

” Wow, cara ah. Hehe happy birthday kak khiriah. Semoga kebaikan selalu Allah beri pada Akak, Aamin Insya Allah.. “

” Muka slamber je, boleh t1ru ni. Bergayanya bila teb0k air tu macam tu, baru saya tahu cara baru. Comel la akak ni, tak pernah tak kelakar.. “

” Kemain kerek ek tapi kerek comel. Dengan kita kita sekali macam terasa percikan air tu haha. Semp0i kak, brut4l gitu.. “

” Banyak kali ulang, tiap kali pun tetap tersengih jugak hehe. Kali pertama tengok cara bukak air macam tu, otai betul la kak Khiriah.. “

” Style la kak buka air macam tu haha. Betul betul kerek ni, muka tu meh dekat sikit. Ger4m pulak tengok cute sangat sangat ni.. “

” Kerek betul muka tu tapi yang pasti kerek yang cute. Lain macam cara bukak tu kak, memang g4ngster hab1s haha.. baru tahu camtu cara bukak, senang sangat.. “

Kalau sudah namanya Khiriah, pasti ada sahaja gelagatnya yang boleh membuatkan peminat ketawa. Apa pun cara tu memang style betul, cuma tep0k sahaja masalah selesai. Semoga Khiriah success selalu dalam kerjaya dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Selamat ulangtahun kelahiran Noorkhiriah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noorkhiriah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..