” Banyak kali ulang video, awat comel sangat dia ni.. ” – Netizen

Marsha Milan Kongsi Video Bertanya Sesuatu Kepada Ibu Saudaranya, Hasnia. Part Perut Tukar Peha Tu C0nfident Betul Jawapan Hasnia. Alahai, Terhibur Tengok Kelet4h Comel Hasnia !!

Lebih mesra dengan Marsha Milan pastinya rakyat Malaysia mengenali artis kelahiran negeri sabah ini. Memulakan karier sebagai seorang penyanyi dengan memasuki Akademi Fantasia musim ketiga, nama Marsha masih mendapat perhatian sehingga kini.

Jika sebelum ini Marsha sering kali berkongsi video bersama ibu saudara suaminya, yang dikenali sebagai Hasnia. Baru-baru ini satu video baru dimuatnaik olehnya yang sedang meluangkan masa bersama-sama Hasnia. Ternyata video itu telah mencuit hati para penonton.

Perbualan sp0ntan antara Marsha dan Hasnia dalam topik “anda kenal badan anda” membuatkan Hasnia menjawab jawapan yang tidak disangka oleh Marsha. Ramai peminat yang terhibur dengan jawapan sp0ntan yang keluar daripada mulut Hasnia itu.

Keletah comel Hasnia yang menarik perhatian apabila dengan penuh perasaan dan confident Hasnia menjawab “peha” apabila Marsha memegang dan bertanya mengenai angg0ta badannya di perut. Marsha yang mendengar jawapan Hasnia juga kelihatan speechless dengan jawapan Jasnia tersebut.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Marsha bersama Hasnia meraih banyak tanda suka. Malah, banyak komen-komen yang tidak menyangka jawapan balas daripada Hasnia itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Hahahah ny4hh.. Comeyynyaa kak Hasniaa.. pkp ni mungkin boleh la u jadi part time cikgu hasnia kan.. Tak baik awak.. dia syg lemak dia.. “

” Apa yg hasnia ckp aku tak jelas lak adehhh pek4k ke aku.. kak marahe punya cakap dah bunyi utara.. Marsha nyanyi lagu underneed pokok kelapak.. “

” Dia jawab apa weh.. lemakkk kee.. paha hahahha.. bab4t la sayang.. yakin jaa jawab naa.. marsha2 comel ja.. “

” Lawak la hihi.. Ala2 comelny.. paha.. Comelll banyak kali ulang video ni.. I dengar paha.. Betui kh.. s4kit perot sy suka.. “

” Pehaaa.. Ala.. Awat comel sangat dia ni.. Ingatkan dia jawab laparr.. Hahahah Paha ke tu.. Tudiaaa paha… “

” Duiii lun0k kah gia.. ahahaha lawakkk.. suara hasniaa macam Cik B.. Knp ba lawak Hahahah.. Ad0ii Hasnia.. “

” Comei.. confident mau ada.. Marsha dah ikut lidah Penang Aci Com bee.. Buduu hahaha.. hahahah enjoy.. “

” Boleh g4ng dgn anak buah saya.. kalau tnya itu PAHA KE KAKI Dia jawab kaki.. kalau tnya ni Kaki ke Paha.. dia jawab Pahaaa.. the conclusion is.. depa tak kenal pon hahahaha.. berbuih ajo.. “

Erat betul ik4tan persaudaraan dan perhubungan Marsha dan Hasnia. Walaupun tidak sesempurna seperti insan lain, namun pasti telatah Hasnia sentiasa menghiburkan dan membahagiakan Marsha. Semoga Marsha dan Hasnia dikurniakan kebahagiaan senantiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG marshamilan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..