” Part mixing and ng4p tu paling win. Patut rajin je.. ” – Netizen

Shima Anuar Kongsi Video Buat Cupcake Bersama Anaknya, Marian Sophia. Part Sophia Menjawab Soalan Tu Alahai Comel Jer Tengok !!

Pastinya masih ramai yang masih mengenali pelakon cantik Shima Anuar yang pernah aktif berlakon suatu ketika dahulu. Walaupun kini Shima sudah lama tidak muncul di kaca televisyen namun Shima masih lagi menjadi perhatian para peminatnya di Malaysia.

Terbaru pelakon yang pernah fam0us dengan lakonan Tujuh Pet4la Cinta telah memuat naik satu video bersama puteri sulungnya, Marian Sophia. Amboi Sophia sekarang dah rajin tolong mummy di dapur siap ada buat project cupcake lagi.

Manja daddy jugak si comel Sophia ini. Sedaya upaya mahukan juga daddy turuti permintaannya merasa cupcake Sophia and mummy buatkan. Part suruh “daddy gig1t la sikit” tu cute sangat telatahnya. Ramai terhibur dengan keletah pandai Sophia.

Pastinya ramai yang tersenyum-senyum melihat gelagat Sophia. Part curi-cur1 rasa adunan tu sempat lagi Sophia jawab soalan mummy ” I’m mixing ” tetapi mulut com0t dengan coklat, tak cover. Alahai Sophia ada-ada sahaja jawapan yang mencuit hati.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Shima ini mendapat banyak tanda suka. Malah ramai yang suka melihat gaya dan telatah Sophia bersama mummynya. Antara komen-komen yang ditinggalkan :

” Bersungguh2 dia kac4u.. K1utt miuttt betul.. Omg sophia so cutee Hahaha ¬†so adorable.. hahahah Last2 hbis tak sempat b4kar nie.. “

” Daddy Gig1t laaa g1git hahaaaa so cute sofe Semoga Sofia Menjadi Anak yang solehah For Dady And Momy.. Suke Tgok setiap kli video sofia… Comel.. “

” Owh sophia.. why so cute & clever saya nk more vdeo mummy dgn sophia plesss.. hahaha so cute.. Bijaknyee u sophia.. “

” Comelnya Sophia cerdik btul.. cutenya lahaii sofea.. Part mixing and ng4p tu paling win patutlah rajin je.. Aaaa so cutee sophia Cur12 rasa.. “

” Hahahaa daddy gig1t laaa gig1tlaa.. Cakap macam sabah.. comel la Sophia.. comel n bijak sangat sofea ni.. “

” Sophia why u so cute.. Hahaha comel sophia.. gig1t laa gig1t.. Haha time dia mkn adunan raw tu.. takpe aunty pun selalu buat.. “

” Kelet4h nya kakak sophia.. luv u.. depan sikit tu terhibur la sebab mmy dia pun ajuk sekali.. Siap terus jil4t mcm tu ja hahah.. “

Bukan itu sahaja, part mengac4u adunan kek tu bersungguh-sungguh Sophia. Kecil-kecil lagi sudah terlatih duduk di dapur menolong mummy dan melakukan aktiviti berfaedah bersama. Semoga Sophia membesar menjadi anak yang sentiasa menyenangkan ibu bapa sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shimaanuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..