” Comel dari kecil sampai besar tak berub4h muka.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Kenangan, Wajah Tiz Zaqyah Ketika Zaman Kanak-Kanak Raih Perhatian Peminat. Eh Sama La Muka, Tak Banyak Berubah Sampai Sekarang. Comel Sangat Tiz !! 

Nama pelakon Tiz Zaqyah antara pelakon wanita yang mempunyai aura dan bakat lakonan yang hebat. Mula dikenali menerusi drama Nur Kasih, Tiz masih lagi kekal bertahan dalam dunia seni walaupun ramai pendatang baru yang muncul.

Meninjau akaun Instagram Tiz, telah dikongsikan beberapa keping gambar throwback Tiz ketika masih kecil. Turut tertera perkataan rindu di kapsyennya, dalam gambar ini juga terdapat kenangan Tiz bersama insan tersayang iaitu nenek dan bapanya.

Melihat akan wajah Tiz pada masa ini, wajahnya memang tidak nampak banyak berub4h dengan wajahnya sekarang. Gaya tersenyum dan pandangan mata yang sama sudah seperti menggunakan applikasi FaceApp sahaja. Turut dikongsikan gambar Tiz menang1s gara-gara ingin memakai heels kepunyaan ibunya.

Tiz yang aktif di laman sosial ini sering berkongsi dengan peminat tentang kegiatan seni lakonannya. Seorang yang las4k dan suka aktiviti luar yang mencabar seperti hiking, Tiz juga memiliki suara yang sedap apabila menyanyi. Suaranya itu sering mendapat pujian peminat setiap kali dikongsikan di Instagramnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Tiz ketika kanak-kanak ini meraih perhatian dan pujian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comellah Tiz masa kecil-kecil, gigi putih tu tersusun cantik hingga kini. Muka mantain sama je, cantik asli dari dulu.. “

” Idaman kecik2 dah dapat sekarang. Bila sho0ting jadi Diva heels tinggi dan cantek, serta kucing yg sentiasa disayangi dan menyayangi Tizz disisi.. “

” Elelelelelele muka sama dr kecik sampai besar cantik manis. senyum sama dr kecik..
so cantik.. “

” Comeyyy tizz, Those pretty eyes. Dari kecik dah comell dah. Pepatah Ada Mengatakan.. Ini Memang Comey Dari Kecik… Sangat Tepat.. “

” Alalalaaa muka samaaa smpai la ni. dulu comel, sekarang dh cantik. Sama muka tiada beza kecik sampai besar.. “

” Comelnya kecik-kecik dlu, patutlah sekarang cun melecun. Comel dari kecil sampai besar tak berubah muka, sama je.. “

” Muka kecik sampai besar tak ada beza, what a cutie in red Tiz. Senyum tu alahai, dari kecik rupanya sudah manis macam gula.. “

Sejak dari zaman kanak-kanak lagi sudah comel, apabila sudah dewasa semakin cantik Tiz ini. Memang nampak sama sahaja senyuman Tiz dan giginya juga nampak tersusun. Natural beauty bak kata peminat, apa pun semoga Tiz berjaya dalam kerjaya seninya dan sentiasa gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tiz Zaqyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..