” Bakal pengganti Tok Ram ni. Senget senget pokok kelapa, tetap comel.. ” – Netizen

Gaya Aqeef Anaqi Mencari Ilham Bermain Gitar Yang Mencuit Hati. ‘ Jauh ‘ Betul Perg1nya Tu Anaqi. Dengan Rambut Ala-Ala Pokok Kelapa Tu, Tak Pernah Tak Comel !!

Ceria, periang dan petah bercakap, itulah Aqeef Anaqi. Putera sulung pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli ini antara pujaan ramai peminat. Kecomelan wajah Anaqi yang banyak diwarisi dari ibu dan bapanya itu menjadikan dia popular. Seperti anak selebriti lain, Anaqi turut diwujudkan akaun Instagram.

Menggunakan nama Aqeef Anaqi, akaun Instagram ini sudahpun diikuti seramai 716 ribu orang. Banyak gambar dan video Anaqi dimuatnaik untuk tontonan peminat. Di usianya 3 tahun ini, Anaqi sudah banyak menunjukkan kebolehan dan tumbesaran yang sihat.

Turut ada seorang adik perempuan bernama Ayra Aryssa, Anaqi menjadi abang yang penyayang dan pr0tective buat adiknya ini. Seronok tengok gelag4t-gelag4t Anaqi. Tengok sahaja mimik muka Anaqi ketika sesi photosh00t yang lalu, pandai sungguh dia buat ekspresi muka yang berbagai-bagai. Fot0genik macam mommy Amyra la.

Menerusi akaun Instagram Aqeef Anaqi, telah dikongsikan sekeping gambar Anaqi yang tertidur sambil gitar mainannya berada atas riba. Gaya tidur sambil duduk Anaqi ini buat ramai ger4m melihatnya. Dengan ik4tan rambut yang sejemput macam pokok kelapa tu lagi buat comel gayanya. Cari ilham buat lagu untuk Aryssa ke Anaqi hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gaya Anaqi ini menghiburkan dan mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Alaaaa handsome boy. tidur pun comel.. “

” Kenapa perlu cari ilham kalau boleh cari kak myra adikku anaqi.. “

” Comelnyaaa, senget senget pokok kelapa. Tetap comel.. “

” Aloololo nak je pic1t pipi bamb4m tu. Handsome boy.. “

” Hahhaha bakal pengganti Tok Ram nii. So cute.. “

” Shomellnyaa abg aqeef anaqi ni.. dgn munc0ng itik cute je tdo cmtu.. penat sgt er jg princess ayra aryssa.. “

” Hahaha comelnyaaaa. sampai ke bintang ya anaqi.. “

Alahai kes1annya tengok sampai tidur sambil duduk Anaqi. Muzik apalah yang nak dipikirkan tu sampai tertidur. Abang tetap cute la walaupun tidor mulut itik macam tu. Apa pun, semoga Anaqi menjadi anak yang bijak, sentiasa dilindungi Allah dan menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqeef Anaqi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..