” Jarang tak masuk air akak ni. Alahai comel sangat.. ” – Netizen

Video Syura Badron Makan Dengan Tak Control Cun Buat Ramai Terhibur. Puas Rasa Dapat Kunyah Macam Ni Tau. Aduhaii Kelakar Jugak Syura Ni !!

Nama Syura sangat terkenal dengan lagu-lagu berentak tradisional dan balada. Lagu-lagu yang dinyanyikan Syura mendapat sambutan dari peminat tidak kira lapisan usia. Gaya alunan suara yang merdu membuatkan lagu yang dialunkan itu menjadi sangat sedap didengari.

Selain dari menyanyi Syura juga telah menceburkan diri salam bidang lakonan. Drama terbaru Syura yang bakal ditayangkan tidak lama lagi berjudul Dayang Senandung. Selain dari menyanyi dan berlakon, Syura juga mempunyai bakat dalam memasak.

Umum mengetahui bahawa Syura pernah memasuki pertandingan Masterchef Selebriti Malaysia, dan Syura telah menjadi juara pada ketika itu. Ibu muda kepada tiga cahayamata ini juga pernah menghasilkan album duet bersama penyanyi popular Siti Nordiana.

Terkini melalui instagram miliknya Syura telah memuatnaik video beliau yang sedang menikmati makanan. Dalam video tersebut menunjukkan mulutnya yang penuh dengan makanan dan cuba untuk mengunyahnya. Hahaha, macam orang kelap4ran tak makan seminggu. Mungkin keenakan makanan tersebut buat Syura ‘bersungguh-sungguh’ menikmatinya.

Walaupun wajah Syura nampak melucukan namun makanan yang dimakan nampak sangat enak. Mari kita tonton video yang dikongsikan ini :

Perkongsian ini turut mendapat komen dari rakan artis dan peminat. Antaranya ialah :

” Ko mmg. kalau ikut kan byk je video ko mkn yg lagiiiii hmmm jah4t eh aku hahahahaha.. ” – Bob Yusuf

” Suap p0rtion kecik la. ad0ii buat m4lu family la.. ” – Aqasha

” MasyaAllah. ayam ungkep ko tetap tersedap!.. ” – Shila Razlan

” Sebenarnye aku cmni jgk, dah vouge2 skali tp bila bab mkn mmg xde tah4n2 v0uge dah aku bahan je. puas rase dpt kunyah cmni tau smpai kemb4ng2 sgala idong hahaha.. “

” Sy tetap terima awk seadanya. cewahhh Hahaha “

” Makan mol0t penuh pun cantik. paaa citaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. “

” Saya dah lama menerima awk sedanya. tpi awk yang tak menerima seadanya.. “

” Tu makan ke exercise muka tu. Mkn geloj0h cmtu pn cntik jgk.. “

” Jarang tak masuk air akak ni. Alahai comel sangat.. “

Suka tengok perang4i Syura yang g1la-g1la ni. Sentiasa menghiburkan sesiapa sahaja. Mesti tak kering gusi rakan-rakan yang bersama dengannya. Apapun semoga Syura sentiasa berjaya dalam semua bidang yang Syura ceburi dan sentiasa menjadi ibu yang terbaik buat anak-anak. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..