” Tahniah Syura, semoga bahagia sampai Jannah.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Syura Badron. Wah Senyap-Senyap Je Syura, Tup Tup Nikah Yer. Cantik Syura, Tahniah !!

Perkongsian gambar Lan Solo bersama Syura yang cantik berpakaian pengantin di akaun Instagramnya menjadi persoalan ramai. Namun begitu, meninjau di akaun Instagram milik isteri Lan, Sheila telah berkongsi ucapan tahniah buat rakan baiknya itu yang telah selamat bernikah pada hari ini.

Difahamkan majlis pernikahan Syura telah berlangsung di Masjid As-Salam, Puchong Perdana bersama lelaki pilihannya. Mungkin ramai yang tidak tahu sebenarnya Syura sudah pun 9 tahun bergelar ibu tunggal.

Pada posting Sheila dan Lan, mereka turut menitipkan luahan syukur kerana hari ini adalah hari yang sangat bahagia buat sahabat baik mereka. Namun, sehingga kini Syura tidak lagi berkongsi apa-apa di akaun Instagramnya.

Selain itu, meninjau di Ig Story Lan, Lan telah berkongsi gambar sekitar majlis pernikahan Syura. Kelihatan hanya gambar Syura dan tidak dikongsikan gambar wajah pengantin lelaki buat tontonan umum. Sehingga kini posting oleh isteri Lan telah mendapat puluhan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian di IG Story Lan :

Di ruangan komen, rata-ratanya telah memberikan kata ucapan tahniah buat Syura serta pasangan. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tahniah Syura, semoga bahagia sampai Jannah. Diam-diam akhirnya dah berteman. Cantik Syura, nampak berseri2.. “

” Alhamdulillah, tahniah Syura. Semoga kali ini akan kekal hingga ke akhir hay4t. Semoga jadi isteri yang solehah, amin.. “

” Tahniah Syura dan pasangan. Semoga terus bercinta ke syurga tau. Seb4k tengok Syura menang1s, akhirnya bertemu lagi cinta.. “

” Tahniah Syura dan pasangan, semoga kekal berbahagia hingga ke jannah, amiin. Syura very nice person.. “

” Barakallahu lakuma wa baraka alaikuma wa jama’a bainakuma fi khair. Cantik pengantin, walaupun smple je pakai.. “

” Syukur, tahniah Syura dan suami. Selamat pengantin baru, semoga kalian terus bahagia hingga ke akhir hay4t.. “

” Laaa Syura nikah ka, tahniah. Ketinggalan betul saya. Apa pun selamat pengantin baru Syura, lawa pengantin.. “

Wahh cantik lah Syura, berseri-seri wajah pengantin baru ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengucapkan selamat pengantin baru buat Syura Badron, semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lan Solo, Sheila Razlan, Syura Badron

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..