” Bahay4 sambil dukung anak. Minyak pan4s.. ” – Netizen

Kongsi Video Sedang Menggoreng Donut Sambil Mendukung Anak, Mawar Karim Ditegur Peminat. Ini Respon Mawar, Terbaik Lah Jawapan Mami Maryam !!

Anak kepada pengusaha tudung terkenal jenama Fareeda, Mawar Karim nama yang cukup terkenal dan familiar di kalangan peminat. Bekas isteri kepada Fizo Omar dan ibu kepada Wan Maryam ini semakin hari semakin terselah kejelitaannya. Dengan senyumannya yang manis itu buat ramai yang suka melihat Mawar.

Anak jati Pulau Pinang ini semakin rancak membuat video masakan semenjak PKP berlangsung. Ini adalah gara-gara Maryam yang ada sahaja yang hendak dimakan si kecil ini. Pernah berkongsikan masakan nasi ayam, kari dan nasi kandar dengan cara masakannya yang tersendiri untuk tontonan peminat.

Di mana ada Mawar, pasti di situ akan ada Maryam. Seorang anak yang banyak mulut dan rajin membantu di dapur, walaupun kadang kala lebih kepada membuat kac4u, kehadiran Maryam pasti buat ramai tertawa dan tersenyum melihat wajah gembira anak kecil ini.

Menerusi akaun Instagram, Mawar telah berkongsikan video beliau membuat donut dari persediaan sehinggalah siap menggoreng juadah tersebut. Apa yang menarik perhatian netizen adalah gelagat Maryam yang berdukung mahu memasak bersama mummynya itu.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji kecomelan Maryam dan Mawar ini. Antara komen-komen netizen :

” Ini dah kira level pro dah ni. Sebab masak pakai sebelah tangan je. Bukan bese-bese ni.. “

” Cute maryam suke makan donutt.. “

” Hati-hati mama dukung maryam.. Sebab anak saya pernah jat0h dalam kuali.. “

” Time masak pun ayu je wajah kak mawar.. “

” Masya Allah amboiii comeynye mommy cik yam and cik yam.. “

” Semoga kak mawar dan Maryam happy-happy selalu.. “

” Alalaa comel cikyam. Dok rumah pun comel you ni.. “

Namun ada komen yang menegur Mawar mendukung Maryam ketika menggoreng dan dijawab penuh sopan oleh Mawar.


Cik Yam pun rajin sangat nak belajar masak. Mesti besar nanti boleh jadi tukang masak pro macam mummy dan daddy Fizo. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Mawar dan Maryam gembira selalu dan sentiasa dilindungi Allah hendaknya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..