” Aku nang1s ngga berenti sampe lupa bilang ‘Yes`.. ” – Cita Citata

Video Cita Citata Dilamar Kekasih Hatinya Seorang Jejaka Belanda, Armin Houman Yang Menyent0h Hati Ramai. Tengok Cita Menang1s Gembira Lagi Buat Seb4k. Selamat Berbahagia Cita !!

Penyanyi genit ini amat popular di negara asalnya Indonesia. Membawakan irama dangd0t dan pop, nama Cita Citata bukan satu nama baru. Lagu hits beliau yang melet0p di corong-corong radio suatu masa dahulu ‘ Sak1tnya Tuh Di Sini’ menjadi siulan ramai.

Kisah hidupnya yang sed1h pernah dikongsikan bersama peminat apabila perkahwinannya bersama Galih Purnama berkec4i di tengah jalan. Namun Cita bangkit membina hidup baru dan akhirnya beliau mencipta namanya yang tersendiri dan menjadi penyanyi dangdut terkenal di Indonesia dan Malaysia.

Setelah 5 tahun hidup bersendiri, akhirnya hati Cita berjaya ditaw4n seorang jejaka yang berasal dari Belanda. Si jejaka bertuah bernama Armin Houman memberikan rasa bahagia dan mengembirakan hidup si jelita ini. Tanpa berjaya dihidu media, akhirnya Cita membuka mulut tentang kebahagiaan barunya ini kepada umum.

Menerusi akaun Instagram, Cita Citata telah berkongsikan kisah tentang lamaran dari kekasih hatinya Armin Houman bersama satu sedutan video yang menyent0h hati. Sweet sungguh cara Cita Citata dilamar sampai beliau menang1s gara-gara terkej0t. Bahagia dan ceria wajah si cantik ini !

Jom baca perkongsian di bawah :

Sedutan video lamaran Armin yang turut dikongsikan oleh Cita Citata :

Rata-rata peminatnya terh4ru dan gembira dengan perkhabaran dari Cita Citata ini. Antara komen-komen netizen :

” Bahagia selalu ka cita ku yang cantiiikkkk mudah-mudahan Allah permudah urusan ka cita.. “

” Ikut happy,,, Selamat ya neng… Moga jadi awal baik dan baik seterusnya.. “

” Selamat yaak .. Semoga bahagia selamanya.. “

” Mukanya mirip mba cita, jodoh bener nih kayaknya.. “

” Alhamdulillah.. Bahagia dengarnya.. “

” Aaaaa… So sweettt sii klen Bahagia.. Selalu Aamiin.. “

Akhirnya Cita Citata menemui cinta sejatinya yang mampu mengubati hatinya yang pernah terluk4. Handsome dan cantik secocok sekali mereka berdua. Semoga segalanya dipermudahkan buat Cita Citata. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Cita dan pasangan bakal melangkah ke gerbang perkahwinan dengan mudah dan cepat. Aamin

Untuk video penuh sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cita citata, Youtube Channel Cita citata by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..