” Dia buat hal lagi. Dengar sendiri ‘buah’ kegemaran Jep Sepahtu. Bak0r dar4h.. ” – Rahim Sepahtu

Bila Jep Sepahtu Bercerita Tentang Buah Kegemarannya, Itupun Jadi Bahan Lawak. Adui Jep Siap Pinang Pinang Lagi. Mengekek Gelak !!

Sering bergandingan bersama dalam Sepahtu Reunion dan menjadi penyampai radio bersama di Sinar FM, Jep Sepahtu dan Rahim Sepahtu sememangnya sering menggeletek hati ramai. Beberapa hari lepas, dua sahabat ini membuat live di Instagram yang buat peminat ketawa besar.

Dari awal lagi, munculnya Jep di skrin live Rahim sudah buat Rahim ketawa berdekah. Manakan tidak Jep memakai lengkap baju kot bersama tali leher. Amboi dah macam gaya CEO hinggakan Rahim menyangkakan orang kenamaan yang memasuki IG live nya itu.

Penuh pengisian, live Rahim dan Jep ini memberi banyak kata nasihat walaupun sering diiringi lawak dan jenaka yang tak sudah. Bercerita tentang kawan dan sahabat, amalan berbuat baik, mereka juga melayani pertanyaan peminat yang bertanya di saat live itu berlangsung.

Menerusi akaun Instagram, Rahim Sepahtu telah berkongsikan satu sedutan video sambungan perbualan live mereka tempoh hari. Bahagian 3 ini lagi meriah bila Rahim dan Jep bercerita tentang buah kegemaran. Adui Jep let1h Rahim ketawa, apatah lagi peminat yang tengok live ni. Terhibur sungguh !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Jep dan Rahim ini. Antara komen-komen netizen :

” Rahim dah pandai bahan jep sekarang.. “

” Dia punya makan, mulut boleh bawak ke kening ye. Hahaha.. “

” Duku dengan pinang kawin. Aku tak datang hahahahhaahhahaha.. “

” Hahaha tehan berair mata aku gelak.. “

” Punya la tahan .. Tak0t tersemboq tu laa.. “

” Duku dikawinkan dengan pinang, saya tak datang. Aduh bedekah aku gelak oi. Jep Jep.. “

” Oh dia nak maksudkan duku kahwin tu sedap, tapi dia ubah duku pinang.. “

” Konten memang padu ter0kkkk… Sampai termimpi wooo Jep Sepahtu kunyah mangga tu hahaha.. “

” Korang memang gilerr, sak1t perot aku gelakk.. “

” Korang memang jahanam.. Ada jerr.. “

” Adoii lawak giler.. Gelak rahim tu pun da kelakar.. Dengan Jep pun lawok.. “

Meriah sungguh Rahim membahan Jep. Mujur tak tersembur yang ‘berper4ng’ dalam mulut Jep tu. Part duku kahwin tak datang memang lucu melamp4u si Jep ni. Buat semua berdekah gelak. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Jep dan Rahim sentiasa ceria dan gembira bersama menghiburkan para peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rahimr2, IG Jep Sepahtu by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..