” ‘Bersemut’ la tengok Ustaz Ebit ni, pec4h screen phone saya.. ” – Netizen

Ustaz Ebit Lew Kongsi Video Romantik Dengan Isterinya Raih Perhatian Ramai. Cara Layanan Ustaz Ebit Kepada Isterinya Buat Ramai Tersentuh. Wahhh ‘Bersemut Habis Ni Ustaz !!

Ustaz Ebit Lew seorang pendakwah bebas yang tidak asing lagi di kalangan masyarakat. Penglibatan Ustaz Ebit dalam khidmat masyarakat tidak dapat dinafikan. Banyak sumbangan berupa duit, tenaga dan barangan keperluan diberikan kepada golongan yang memerlukan. Keprihatinan Ustaz Ebit berbakti disanjung ramai.

Namun, bukan sanjungan yang menjadi keutamaan. Niat yang utama adalah meringankan beb4n dan membantu bagi yang memerlukan. Kehadiran Ustaz Ebit pasti disambut gembira oleh golongan masyarakat setempat. Datangnya ditunggu, perginya diiringi doa buat semua yang hadir.

Sememangnya tidak dinafikan, banyak masa Ustaz Ebit tertumpu pada jalan dakwah dan khidmat masyarakat. Setiap hari, ada saja perkongsian tentang pertolongan yang Ustaz Ebit dan kumpulannya hulurkan dan dikongsi video dan gambar di Instagram miliknya beserta penceritaan.

Walaupun sibuk dengan segala aktiviti, namun Ustaz Ebit tidak pernah mengabaikan keluarganya tercinta, isteri dan empat orang anaknya. Apabila ada masa terluang, pasti masa digunakan sepenuhnya untuk bersama keluarga. Ini kerana masa sangat berharga buat orang yang sibuk seperti Ustaz Ebit.

Melalui tinjauan di Instagram, Ustaz Ebit berkongsi video ‘ berdating ‘ dengan isteri tercinta dengan kapsyen ‘ i love you ‘ dan meminta maaf selalu tiada di rumah. Bertuah sungguh isteri Ustaz, mendapat layanan yang begitu istimewa. Video romantik Ustaz Ebit mendapat lebih sejuta view di Instagram.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Hari ini dating dekat rumah jer. Best dapat makan sekeluarga. Makan nasi goreng cili api order dekat @paramountcoffeehouse . Dapat curi masa berdua dengan bidadari tercinta. I love you sayangku kerana Allah. Kerana takdir Allah kita bersama bercinta. InsyaAllah bercinta kita sampai syurga selamanya. Bidadari baik yang tak pernah marah dan sentiasa senyum jer.. Sorry selalu tiada di rumah. Orang paling baik ialah orang paling baik pada keluarga. Nabi saw paling menghargai isteri. Mencintai dan menghargai isteri. Membantu buat kerja rumah. Menyenangkan hatinya. Memujinya. Berterima kaseh. Memberi nafkah. Memberi kasih sayang. Menjadi pendengar setia. Melayannya. Bestkan nikmat didunia teramat bersama orang kita cintai. Rupanya menjadi syurga kita nanti. Semua waktu bersamanya menjadi pahala dan menjadi syurga kita nanti-ebitlew

A post shared by Ebit Lew (@ebitlew) on

Cara Ustaz Ebit menyantuni isterinya buat ramai yang tersentuh. Beruntung kedua-duanya saling melengkapi antara satu sama lain. Antara komen-komen netizen :

” Semoga sy dapat suami mcm ustaz, amin.. Awwww bersemut la tengok ustaz ni pec4h screen phone saya.. “

” Nampak dr mata wife ustaz ebit. Wanita terbahagia didunia. Alhamdulillah. Bruntung nya dia.. Mana mungkin lahirnya bayangan yg lurus elok jika datang nya dari kayu yg bengk0k.. ”

” Beruntung isteri ustaz sbb dihargai bagai bidadari.. doakn juga suami sy syg sy seperti bidadari syurga.. “

” Sweetnyo ustat ebitlew dgn wife.. moga bhgia hingga ke syurga.. Cinta dunia akhir4t.. Sweetnya ustaz.. “

” SubhanaAllah sweet nya ustaz.. Sweet lah ustaz semoga bahagia selalu.. Sweetnya lahaii.. Comell. “

” Semoga ustaz bahagia dengan bidadari ustaz hingga ke jannah.. Semoga berbahagia Ustaz.. Tahniah ustaz sebab berjaya lahirkan bayang yg lurus elok.. ”

” Masha Allah sweetnya ustad. Semoga sy dikurniakan jodoh yg baik mcm ustad, aamiin.. Alhamdulillah syukur Semoga Ustaz sentiasa diberi kesihatan yg baik dan diberi kebahagiaan di dunia dan di akhir4t aamiin YRA.. “

Besarnya peng0rbanan seluruh keluarga Ustaz Ebit dalam misi dakwah Ustaz. Isteri Ustaz Ebit juga banyak berk0rban demi suami tercinta, begitu juga anak-anak. Semoga keluarga ini sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Didoakan Ustaz Ebit dimurahkan rezeki dan boleh terus berju4ng dalam medan dakwah ini. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Ustaz Ebit Lew

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..