” Automatik pandang atas bila dengan Allahu Akbar.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Ketika Mendengar Alunan Azan Raih Perhatian Peminat. Pandainya Anak Soleh Mommy Ni, Siap Dengan Tangan Letak Dekat Telinga Tu. Suara Tu Cute Betul !!

Diam tak diam, sudah lebih setahun usia permata hati Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza, Isaac Raees. Si kecil ini memiliki sepasang lesung pipit yang dalam dan menambat hati ramai peminat terhadapnya.

Meninjau akaun Instagram Isaac Raees, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat dan reaksi Isaac ketika mendengar alunan azan. Gelagat comel Isaac ini membuatkan peminat turut terhibur.

Dalam video tersebut, reaksi wajah Isaac yang membulatkan matanya disertai membunyikan suara seperti menyebut ‘ Allahuakbar ‘ nampak begitu comel. Walaupun tidak berbutir kata-katanya, namun Isaac sudah memahami itu bunyi azan.

Meletakkan tangannya di telinga, mata Isaac melilau melihat ke atas dan sekitar. Pandai sungguh anak mommy dan daddy ni, muka suspen tu cute sangat-sangatlah Isaac. Dari kecil sudah suka mendengar azan, bila besar sikit nanti bolehlah dengar Isaac pula mengalunkan azan yer.

Jom tonton video di bawah :

Sebanyak 54 ribu tontonan telahpun direkodkan sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Allahu Akbar, Isaac bijaklah cucu Oma ni. So clever and good boy lah Isaac ni. Isaac you melt my heart.. “

” Ya Allah comelnya, menyemb0r-nyemb0r la air liur tu Isaac. Semoga menjadi anak yang soleh, insha Allah Aamin.. “

” Clever boy, cute sangat budak ni. Insha Allah Isaac akan jadi anak soleh buat mommy dan daddy nanti.. “

” Alhamdulillah Isaac Raees, ciri ciri anak soleh ni. Clever boy, muka tak0t ke tu Isaac sayang haha.. “

” Alhamdulillah Isaac anak pintar. Bagus ni kecil kecil selalu dengar azan. Alolo comelnya Isaac nak solat. Jadi anak yang soleh sayang.. “

” Comel sangat sangat, nampak dia berminat sangat. AllahuAkbar dah boleh pupuk mana tahu dia boleh hafaz Alquran satu masa nanti.. “

” Isaac comel tengok ke atas terus bila dengar AllahuAkbar. Bijaknya semoga menjadi anak yang soleh dan pandai.. “

” Automatik pandang atas bila dengan AllahuAkbar. Cerdik, ceria dan cergas Isaac ni. Bertuah mommy dan daddy. Tangan tu letak kat telinga lagi, cute benarr.. “

Buat ramai yang ca1r lah Isaac dengan gelagatnya ini. Semoga Isaac membesar menjadi anak yang soleh, penyejuk mata dan hati mommy daddy serta menjadi seorang yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : Isaac Raees, IG Lovezm95

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..