” Apa ni kembar ke haha, sama betul.. ” – Uyaina Arshad

Video Aedy Ashraf Yang Begitu Teruja Live Bersama Seorang Jejaka Yang Mirip Wajahnya. Fuh Memang Macam Kembar. Buat Peminat Confuse Mana Satu Aedy Yang Original, Sebijik Sama !!

Sebelum ini, tular tentang seorang jejaka yang dikatakan mirip dengan wajah pelakon Aedy Ashraf. Dari raut wajahnya dan senyuman memang saling tak tump4h dengan wajah Aedy dan ramai netizen yang mengakuinya.

Meninjau akaun Instagram Era.je, telah dikongsikan satu video yang memaparkan live Aedy Ashraf di Instagramnya. Dalam video ini, Aedy berpeluang berbual dengan jejaka tersebut yang bernama Lan dan berasal dari Sabah.

Melihat akan wajah Lan, Aedy terkej0t dan mengakui memang wajah mereka nampak sama. Kata peminat seperti melihat cermin. Aedy juga begitu teruja dan tidak henti ketawa. Sekilas pandang memang nampak seperti kembar Aedy dan Lan ini.

Tidak hanya Aedy, malah peminat yang menonton live mereka ini juga terkel1ru yang mana satu Aedy dek kerana kesamaan mereka. Pakai baju pun sama-sama berwarna hitam, cara pakai topi pun sama juga. Dah macam kembar pun ada.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video perkongsian ini telahpun mendapat hampir 20 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Glitch in Matrix haha. Boleh buat stunt double ni kalau filem action. Sebijik sama weh tak ada beza.. “

” Pelakon yang excited weh, yang dia jadi awkw4rd apa aku perlu buat ni haha. Malu malu dia.. “

” Aku tgk muka bawah dulu baru tgk yg atas… dlm hati aku, ‘pehal kembar aedy ni excited smacam…’, skali atas tula si aedy… muka kembar aedy lagi nampak ori dari muka aedy original.. hahahaa.. “

” Kembar yang terp1sah.. boleh la buat drama baru. Ni sama betul eh, twin. Budak tu dah m4lu m4lu tengok Aedy yang excited haha.. “

” Aku ingat yang bawak tadi Aedy haha, sama baii.. Aedy versi Sabah, aku confuse kejap tadi. mana satu orangnya.. “

” Apa ni kembar ke haha, sama betul.. ” – Uyaina Arshad

” Bagus dan sangat humble dia.. Sesetengah artis agak kurang suka disamakan dgn org biasa… Terbaiklah aedyxashraf salute hang.. “

” Kembar terp1sah ni macam jejak kasih dah. Bagus dia layan baik kembar dia. Sebijik sama.. “

Suka peminat melihat cara Aedy melayani ‘kembar’nya ini, memang so humble lah Aedy ni. Peramah dan tak l0kek dengan ketawa nak4lnya tu. Semoga satu hari nanti, ‘kembar’ ini dapat berjumpa secara berhadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, IG Astro Gempak, IG Aedy Ashraf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..