” Jinjangnya leher, kurus cantik lah Dayang pakai macam ni.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Penyanyi Dayang Nurfaizah Cur1 Perhatian Para Peminatnya. Alahai Semakin Slim Dayang Sekarang, Nampak Manis Berbaju Kurung !!

Figura terkenal Dayang Nurfaizah adalah antara penyanyi terbaik dalam negara. Bakat besar dan kualiti vokal dimiliki Dayang meletakkan dirinya di kelas tersendiri. Kejayaan demi kejayaan diraih bukti kerja kerasnya sepanjang pembabitan dalam dunia seni.

Maka, tidak hairan jika nama Dayang atau nama sebenarnya, Dayang Nurfaizah Awang Dowty yang berasal dari negeri Sarawak ini sering disebut dan menjadi pilihan kebanyakan penyanyi baharu untuk berkolaborasi bersama dengannya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Dayang, telah berkongsi gambar terbarunya memakai baju kurung. Perkongsian oleh Dayang itu telah mencur1 perhatian warganet. Ada yang memuji gaya penampilan Dayang itu kelihatan manis dipandang.

Selain itu, ada yang perasan Dayang sekarang kelihatan semakin langsing dari sebelumnya. Malah menerusi perkongsian di Instagram Majalah Nona, telah menemu ramah Dayang dan kedengaran wartawan turut menegur Dayang yang kelihatan kurus.

Ikuti perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji kecantikan Dayang dan suka dengan penampilannya menerusi gambar dan video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Jinjangnya leher, kurus cantik lah Dayang pakai pakaian macam ni. Nampak manis dan berseri-seri wajah.. “

” Alahai ayunya Dayang, nampak kurus lah sekarang, diet ke. Badan dah cantik tu, nanti diet lagi kurus nampak.. “

” Cantik, ayu dan anggun gaya Dayang. Love your look always. Semoga terus berjaya dalam karier seni, good luck.. “

” MasyaAllah, u r so beautiful Dayang, simple but nice sangat. Baju Dayang semua nya cantik2, nampak terletak di badan.. “

” Kurus sangat, kena mkn byk sikit ni Dayang, hehe. Tapi tetap nampak cantik dan menawan lah. Luv Dayang forever.. “

” Cantik Dayang kulit halus dan mulus, hitam manis lg menawan. Sopan berbaju kurung di bulan puasa yg mulia.. “

” Cantiknya Dayang, suka warna kulit Dayang. Dayang ni sentiasa humble n sopan lah, memang terbaik lah.. “

Kalau melihat penampilan penyanyi manis ini pasti ramai yang tak sangka bahawa dirinya telah pun berusia 40-an. Memang cantik dan manis Dayang ni. Apa-apa pun semoga Dayang terus maju jaya dalam bidang nyanyian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayang Nurfaizah, Majalah Nona

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..