” Awak makan baking powder ke Afwa. Ger4m tengok video ni, comel.. ” – Netizen

Sempena Hari Lahir Muhammad Afwa, Datuk Siti Nurhaliza Titip Kata-Kata Ucapan Istimewa. Perkongsian Video Thr0wback Afwa Buat Ramai Yang Ger4m. So Cute Lah Afwa, Pipi M0ntel Tu Paling Mahal !!

Meninjau di akaun Instagram milik penyanyi terkenal Datuk Siti Nurhaliza, telah berkongsi kata-kata ucapan istimewa buat anak lelakinya, Muhammad Afwa yang telah pun berusia 1 tahun semalam. Selain kata ucapan, Datuk Siti juga telah memuatnaik satu video Afwa buat tatapan umum.

Tulis Datuk Siti, beliau berharap agar Muhammad Afwa akan menjadi seorang anak yang soleh, dihormati dan sentiasa disayangi oleh semua orang. Tambah Datuk Siti lagi, beliau juga berharap Afwa menjadi seorang yang mempunyai sifat penyayang dan pemurah serta berpegang teguh pada ajaran agama.

Perkongsian oleh Datuk Siti telah mencur1 perhatian ramai. Ada yang menyatakan ger4m melihat gelagat Afwa dalam video tersebut, lebih-lebih lagi pada bahagian pipi Afwa yang dikatakan m0ntel atau ‘pipi pau’.

Sehingga kini posting oleh Datuk Siti itu telah mendapat lebih 54 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Sweet dan penuh makna ucapan daripada seorang ibu buat anak lelakinya.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Afwa. Antara komen-komen menarik adalah :

” Happy Birthday Afwa. Awak makan baking powder ke, ger4m tengok video ni, sebab comel sangat lah Afwa.. “

” Sannah helwah Muhammad Afwa, semoga jadi anak yang soleh buat ibu dan ayah ya, kejap dah satu tahun usianya.. “

” Aamiin ya Robb. Happy birthday Afwa, masyaallah Afwa, comel sangat lah kamu masa bayi, sekarang pun makin bertambah comel.. “

” Pipi dia tak boleh bawa bincang, ger4m betul tengok. Selamat hari lahir Afwa, semoga terus sihat dan menjadi anak yang baik.. “

” Sweet ucapan Ctdk, Alhamdulillah dah setahun usia Afwa, selamat hari lahir sayang, semoga jadi anak yang soleh dan insan yang berguna.. “

” Happy Birthday Afwa mochi yg super comel. Semoga Afwa jadi anak yang baik dan sentiasa membahagiakan ibu ya sayang.. “

” Comelnya Afwa, Happy birthday Afwa yang ke -1 tahun. Semoga Afwa menjadi anak yang taat kepada kedua orang tuanya.. “

Di kesempatan ini kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Afwa. Semoga Afwa terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat ibu serta ayahnya. Didoakan juga agar Afwa sentiasa dilindungiNya walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk, Babyctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..