” Amb0i happynya Norman, comel rupa excitednya tu hehe.. ” – Netizen

Gelagat Norman Hakim Ketika Merasai Masakan Isterinya Memey Suhaiza Cur1 Perhatian Peminat. Wah Menu Diet Sedap Macam Ni Siapa Yang Tak Happy. Senyum Lebar Norman Makan !!

Aktor bertubuh sasa, Norman Hakim sememangnya antara pelakon senior yang masih utuh namanya dalam dunia lakonan negara. Sekalipun usianya sudahpun melebihi 45 tahun, namun cara Norman menjaga tubuh dan pemakanannya buat peminat kagum.

Dalam usaha Norman memastikan badannya sihat seperti sekarang, Memey Suhaiza adalah tulang belakang yang banyak membantu. Memey memastikan setiap menu yang dimakan oleh Norman memenuhi nutrisi yang diperlukan oleh Norman.

Meninjau akaun Instagram Memey Suhaiza, telah dimuatnaik satu video yang memperlihatkan reaksi Norman ketika dihidangkan makanan. Kata Memey, ini caranya untuk meng1kat perut suami tercinta iaitu dengan makanan.

Norman memang selalu happy setiap kali melihat hidangan makanan yang tersedia untuknya. Baik ketika sak1t mahupun sihat, Norman tetap bersemangat menjamu selera. Melihat reaksi Norman, nampak sedap sekali makanan tersebut walaupun makanan untuk orang yang sedang berdiet.

Jom tonton video di bawah :

Sejak posting ini dimuatnaik oleh Memey, ianya telahpun merekodkan hampir 19 ribu likes daripada peminat. Memey juga turut berkongsikan resepi masakan ini untuk panduan peminat. Antara komen-komen peminat :

” Adudu sedapnya nampak, lalu pulak time hujan hujan gini. Cantiknya presentation Memey, kita pun terliur juga.. “

” Mummy masak selalu A++, kalau saya pun nak terk4m jugak makanan colourful macam ni. Semangat nak makan berkobar kobar walaupun dah makan sebelumnya.. “

” Isteri yang sangat supportive, nasib tak melompat Norman sambil makan hehe. Patutlah suami makin sayang, masak dengan penuh kasih sayang ni.. “

” Suka tengok Memey masak makanan sihat macam ni. Kalau berjiran confirm sis dah pajak foods setiap hari dengan Memey. Antar bekal kosong dengan duit hehe.. “

” Amb0i happynya Norman, comel rupa exc1tednya tu hehe. kita tengok pun terli0r nampak menyelerakan sungguh.. “

” Wow makanan diet tapi nampak sedap, memang semangatlah makan. sedapnya memey masak. peng1kat kasih sayang suami.. “

” Bukan main seronok Norman nak makan. Kita tengok pun naik bersemangat sekali. Simple je menu tapi so yummy.. “

Memang seronoklah kalau dapat menu sesedap ini, naik semangat untuk terus berdiet. Apa pun, Memey pandai mempelbagaikan menu masakannya untuk Norman. Semoga Norman terus sihat dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza, IG Norman HakimĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..