“ Alhamdulillah, tahniah. Seronoknya tengok dapat pel0k anak.. ” – Netizen

Haziq Husni Kongsi Video Reaks1 Anak-Anaknya Selepas Tamat Jalani Tempoh Kuarant1n 14 Hari. Part Pel0k Haziq Pel0k Dan C1um Anak-Anak Buat Netizen Seb4k !!

Penggemar radio H0t FM pasti mengenali Haziq Husni yang merupakan penyampai radio di segmen Jam H0t setiap minggu bersama rakannya, Deen H0t FM. Haziq juga seorang pengacara TV yang disukai ramai dan pastinya ramai yang gemar melihat kemunculannya bersama Sherry Alhadad mengacarakan program hiburan Muzik-Muzik di TV3.

Umum mengetahui, Separuh Akhir Muzik-Muzik ke-35 (SFMM35) ditangguhkan kerana salah seorang peserta daripada program itu disahkan p0sitif C0v1d-19. Atas faktor keselamatan, Haziq dan rakan-rakan yang lain menjalani uj1an calitan (sw4b test) dan memulakan proses kuarant1n di kediaman masing-masing.

Meninjau ke akaun Instagram Haziq, satu perkongsian video telah dimuat naik yang memaparkan reaks1 kegembiraan Haziq bersama anak dan isteri tercinta selepas dirinya tamat menjalani 14 hari proses kuarant1n diri di rumah. Pastinya anaknya begitu gembira bila melihat ayahnya itu boleh berkumpul semula seperti hari-hari lain mereka di rumah.

Kelihatan anak-anaknya, Heidy Nufael dan Chayra Auliya begitu excited sehingga terus memel0k Haziq yang dilihat keluar dari pintu bilik rumah. Malah, Haziq juga begitu teruja melihat anaknya kerana sepanjang tempoh kuarant1nnya, Haziq hanya berkur0ng di bilik dan sukar baginya untuk berinteraksi dan menyentuh mereka.

Jom kita tonton video di bawah:

Haziq sememangnya bersyukur kerana dapat bersama-sama kembali berkumpul dengan keluarganya itu. Ramai peminat yang turut gembira melihat perkongsian Haziq dan ada juga yang seb4k melihatnya. Rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada Haziq. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alhmdulillah.. sy yg sed1h tgk video nhh.. mcm tu la perasaan kami sbg fr0ntliner yg dh berbulan2 tak jumpa family di kg.. doakan kami semuaa.. smga virus ini cepat leny4p dari muka bumi ini.. stay safe.. ”

“ Alhamdulillah.. proud of u haziq.. yeay daddy dah balik ‘outstation’.. da lepas 14 hari.. Alhamdulillah selamat.. mesti dorg pel1k kn knp la daddy ni brkur0ng je.. ”

“ Alhamdulillah.. Tahniah.. Welcome Back Champ.. Rakyat msia yg bertggjwb.. Gud job haziq.. Ger4m betul tengok yaya deb4b tul hahahahah.. ”                           

“ Haziq doakan sy dan anak2 juga dpt berkumpul semula dengan suami.. 17/12 nie genap 9 bulan tak jumpa.. Wlupun hanya seberang tambak.. ”

“ Seb4k rasa.. apa apa pun, syukur Alhamdulillah.. Seronoknyaa tgokkk dapat jga pel0k anak.. Syukur Alhamdulillah salam dari Medan.. Yayaaa comel sangat.. ”

“ Nasib baik sepanjang berkur0ng tu yaya tak ket0k pintu nyanyi.. ‘do you want to build a snowman’ haha.. Alhamdulillah.. Eeiii yaya paling ger4mmmm niii.. ”

“ So sweet.. Syukur Alhamdulillah.. back to family.. keluarga bahagia..  sekejap je rasa dah 14 hari kan syukur.. stay safe wherever you are.. ”

Alahai, so sweet family. Melihat sahaja wajah kegembiraan anak-anak dan isteri pasti mengub4ti rindu Haziq terhadap mereka sekeluarga. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Haziq dan keluarga sentiasa sihat dalam lindunganNya serta terus sukses dalam apa juga dilakukan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG haziq_h0tfm

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..