” Mamok pun mamok la, asal comel. Ger4m lengan Yaya tu.. ” – Netizen

Haziq Hussni Berkongsi Video Anaknya, Chayra Auliya Yang Mengadu Digig1t Nyamuk. Alahai Yaya, Lengan Tu Temb4m Sangat. Part Minta Makan Tu Memang Tak Boleh Tahan !!

Haziq yang bekerja sebagai penyampai di stesen radio H0t FM sering kali menghiburkan pendengar-pendengar dengan celotehnya. Haziq yang mendirikan rumahtangga bersama Ayunda Putri Mekarsari juga gemar berkongsi video mereka bersama di sosial media.

Hasil tinjauan di akaun Instagramnya, Haziq ada berkongsi satu video anaknya, Chayra Auliya yang sedang mengadu digig1t nyamuk. Chayra Aulia yang lebih mesra dipanggil Yaya kelihatan menggaru-garu lengannya sambil mengadu kepada bapanya.

Yaya yang memakai baju bewarna kuning itu cuba menunjukkan lengan kepada bapanya sewaktu diminta sambil menyebut perkataan ‘gig1t mamok’. Alahai, comel betul suara Yaya mengadu. Mimik muka Yaya pada ketika itu juga membuatkan peminat melting.

Lebih menarik perhatian adalah pipi dan lengan Yaya yang temb4m, comel sangat. Di ruangan kapsyen, Haziq ada memaklumkan di hujung video tersebut sempat lagi anaknya itu menyebut perkataan favourite iaitu ‘mamam’. Biarpun gat4l digig1t nyamuk, namun makan tetap menjadi pilihan Yaya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat Yaya mengadu digig1t nyamuk membuatkan peminat terhibur. Rata-rata ger4m dengan kecomelan Yaya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Mamok ger4m ngan yaya tu dia gig1t.. ” – Sherry Alhadad

” Hahaha nanichu dgr dia sebut mamam, mokmoknye diaa ger4mm, comey sangat, Comeynya gem0k lengan chayra, Tomey sgt gy ank grl haziq_hotfm.. “

” Nk tgk tngn sndri pn ssh dah bakso.. hehe.. ger4m je tgk.. pastu smpat eh nk mamam plk, Haha mamok pun mamok la asal comei .. “

” Mamok pun mamok la yaya… Yg pentg comel sokmo, ger4m lengan yaya tu, Semangat bdn nye.. ger4mmm, Ger4mm la tgkk bdn dia ni.. klu dpt ni mmg tak lps aunti gomol2.. “

” Mamam tu clear betul.. HAHAHA aku ingatkan makan ke lapar HAHAH MAMAM, bhsa kami mamok tu paman /oom / pakcik, Deb4bnye adik sorng ni.. “

” Yaya mamam mamok tu.. sapa suruh gig1t yaya, Mamok da geget, tros laporrr nak mamam ye, Dia cakap nk mamam. Hahaha.. “

” Alololo nyamuk gig1t.. nk mamam lagi tu.. ish ger4m yaya.. Ya rabbi yayaaaa.. Nk gom0l awk blh tak.. Mamok tu ger4m sgt dkt yaya.. “

” Mamok ger4m tgk yaya… sbb tu gig1t.. hihi. Comelnya yaya…. mamam, Hahaha.. comel je yaya panggil nyamuk.. mamok, Haahahah gig1t mamok. so cute.. “

Comel betul anak perempuan Haziq dan Putri. Sudah semestinya Haziq gembira melayan gelagat puteri bongsunya itu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yaya menjadi anak solehah dan berjaya di dunia dan juga di akhirat kelak. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hussni

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..