” Alhamdulillah it’s a girl.. ” – Amar Baharin

K0ngsi Gambar Dengan Kapsyen Gembira, Laman Instagram Amar Baharin Dihujani Ucapan Tahniah Peminat. Wah Amar Ini Betul-Betul Kej0tan Hebat !!

Melihat pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli pasti akan tahu pasangan ini menjalani kehidupan penuh kebahagiaan. Dari drama akhirnya membawa rasa cinta hingga ke jinjang pelamin, kehidupan penuh ceria pasangan ini sentiasa menjadi perhatiaan peminatnya. Tidak pernah terp4lit kontr0versi dan g0s1p yang li4r, nama mereka sentiasa bersih dalam industri.

Membina mahligai cinta dengan penuh kasih sayang, mereka sudahpun dikurniakan Allah sepasang cahayamata, iaitu Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa. Kehadiran dua amanah Allah ini melengkapkan kehidupan mereka sekeluarga yang terlihat semakin gembira dan bahagia.

Jika masih ingat, sebelum kelahiran Aryssa Disember lalu, Amar dan Amyra ada membuat sesi photosh00t yang terlihat Amyra sudah sar4t mengandung. Ada antara gambarnya yang menjadi koleksi peribadi dan ada yang sudah dikongsikan di laman Instagram kedua-duanya.

Menerusi akaun Instagram, Amar Baharin telah berkongsikan beberapa keping gambar thr0wback ketika sesi photosh00t itu. Namun apa yang menarik perhatian netizen adalah ayat yang ditulis oleh Amar itu sendiri. Ramai yang merasa teruja bila membacanya. Nak4l Amar eh !

Jom baca perkongsian di bawah :

Kapsyen Amar ini buat ramai yang ‘terpeday4′ dan mengucapkan tahniah. Antara k0men-k0men dari mereka :

” Tanj4t sizzz!.. “

” Congratulations buat abang amar baharin dan kak aamyra rosli.. “

” Ada baru??? Hahahah s4spennnnn.. “

” Ingatkan mengandung lagi. Maklumlah musim PKP ni.. “

” Ingatkan ada baby baru lagi.. “

” Terkej0t kita.. “

” Tahniahhh buat korang berduaa yaa.. “

Amar juga turut memberi resp0n pada salah satu komen dari seorang netizen.

Ish Amar ni betul-betul buat s4spen. Macam tahu-tahu je ramai yang baca kapsyen atas terus komen. Padahal di bawah ada ditulis tarikh gambar tahun lalu. Dah ramai peminat yang terkena. Siap dapat ucapan tahniah lagi. Pandai menyak4t sekarang. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap supaya Amar dan keluarga sentiasa bahagia selalu dan terus success dalam kerjaya masing-masing.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin, IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..