” Aleesya dalam gambar ketiga macam Erra masa jadi cover majalah URTV dulu.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Percutian Erra Fazira Dan Anaknya, Ungku Aleesya Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Macam Kakak Dan Adik Jer Bercuti Sama-Sama. Makin Aleesya Cantik Macam Mommy Dia !!

Meninjau ke akaun Instagram Erra Fazira, perkongsian terbaru Erra telah meraih perhatian ramai. Erra telah berkongsi beberapa keping gambar dan juga video ketika berada di Sabah bersama anaknya, Ungku Aleesya.

Mereka telah meluangkan masa dengan melawat ke Mari Mari Culture Village untuk melihat pelbagai budaya dan kaum di Sabah. Menurut Erra, dia berasa seronok merasai pengalaman dan turut mempelajari cara kehidupan suku kaum di sana.

Erra juga turut mecuba alat senj4ta kaum di Sabah iaitu sump1t. Nampak macam mudah sahaja Erra menggunakan sump1t bukan. Ramai yang bergur4u di ruangan komen agar Erra menyump1t ke hati mereka, hehe.

Erra turut tidak melepaskan peluang dengan merakamkan gambar bersama anaknya di sana. Aleesya juga dilihat sudah hampir sama tinggi dengan ibunya dan ramai memuji kecantikan Aleesya yang saling tidak tump4h seperti Erra.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji rupa paras Aleesya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Dah besar Aleesya… cntik mcm ibu dia jugak.. dah mcm YB turun padang sis kita ni jam.. sump1tlah ke hati saya sweetheart.. “

” Kenapa ade 2 erra fazira ni.. confuse..¬† Best sini, lama tak pegi sabah.. Wow… sh0oter hebat¬†salute you kesayangan.. “

” Happy holiday dear.. Untung la sapa dpt menemb4k pandai, sump1t pun pandai serba serbi pandai.. mesti kak erra dah pandai ckp sabah bah.. “

” Bestkn.. tp ari2 masuk tak ngam dgn mase.. rupenye die ade 2 sessi.. rushing sbb nk sambut bufday anak plak.. “

” Tu anak ke adik.. dah besar dah aleesya.. Aleesya dlm pic 3 mcm errafazira masa jd cover majalah urtv dolu2.. “

” You and mini you.. so comel.. tinggi dah ungku aleesya.. Sya pminat Kak errafazira dri dlu lgi… Cte gmilang.. Jnji Diana.. Smua filem kakerra sya tgk… ”

” Anakanda dah sama tinggi dengan mamanya.. Bla kakerra Ada ank… Tgk ank kakerra ska lak sya.. Trus sya ltak nma ank sya aleesya.. Skrg 9 thun dah.. “

Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti buat Erra Fazira dan juga Ungku Aleesya. Pastinya percutian kedua anak ber4nak ini amat bermakna kerana dapat meluangkan masa bersama setelah sibuk bekerja.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..