” Suka tengok Remy dan Ezza, kalau bercuti takde nak have have.. ” – Netizen

Video Percutian Remy Ishak Bersama Isteri Tersayang, Ezza Yusof Raih Perhatian Warganet. Wah Seronok Tengok Aktiviti Loving Couple Ni, Sweet Sangat !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Remy Ishak pasti mengetahui yang Remy kurang gemar berkongsi kisah rumahtangganya di laman media sosial. Namun jika ada gambar mahu pun video terbaru mengenai Remy dan isterinya, Ezza Yusof pasti menjadi perhatian warganet.

Meninjau di akaun Instagram Ezza sendiri, telah memuatnaik beberapa gambar dan video terbaru yang memaparkan Remy dan Remy telah menikmati percutian di sebuah perhutanan dengan melakukan pelbagai aktiviti.

Meskipun tidak berkongsi sebarang kata-kata di kapsyen, ramai yang menganggap pasangan ini telah meraikan percutian tersebut sempena ulang tahun perkahwinan mereka baru-baru ini yang sudah pun genap setahun.

Bahkan ramai yang memuji sikap sederhana Remy dan isteri yang tidak suka menunjuk ‘percutian mewah’ buat tontonan umum. Sehingga kini, video dan gambar percutian pasangan itu telah mendapat ribuan tanda suka sejak dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, selain menyukai perkongsian oleh Ezza, rata-ratanya turut tidak ket1nggalan memberikan kata ucapan ulang tahun perkahwinan buat Remy dan Ezza. Antara komen-komen warganet adalah :

” Back to natureeeee memang best. Suka tengok Remy dan Ezzal, kalau bercuti takde nak have have, sweet plk tu tengok.. “

” Happy Anniversary Remy n Ezza, alahai bestnya tengok percutian korang kali ni, mendamaikan betul, tenang je tengok.. “

” Happy anniversary both of you. Moga kebahagiaan kekal hingga ke Jannah. Sentiasa dlindungi Allah SWT. Aaminnn.. “

” Happy anniversary both of you moga dapat menimang cahayamata cepat dan moga kekal sampai jannah, amiin.. “

” Wahhh bestnya, tengok bilik tidur tu simple je. Part paling best bila bangun pagi, buka tirai je dapat rasa betapa segarnya udara.. “

” Wow menariknya tempat ni. Happy Anniversary to you both, suka lah tengok pasangan ni, very simple n humble.. “

” Diorg ni kalau bercuti mesti akan pilih yg sederhana dan nature, syokkk tengok lah. Happy anniversary Remy n wife.. “

Wah rupanya pasangan ni suka dengan percutian menikmati alam semula jadi. Nampak menarik aktiviti yang dilakukan oleh mereka. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan buat Remy dan Ezza. Semoga kalian akan terus bahagia sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ezzarl

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..