” Alamak pec4h lubangla Aeril, dah kant0i Wawa.. ” – Netizen

Video Aeril Zafrel Memberi Kata-Kata Semangat Untuk Salah Seorang Staffnya Namun Tanpa Sengaja Tercerita Satu Rahsia Wawa. Comel Je Gaya Wawa Cuba Tutup Mulut Aeril Tak Bagi Cerita Tu. Kant0i Sudah !! 

Hasil tinjauan kami di Instagram Wawa Zainal, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Aeril Zafrel sedang memberikan kata-kata semangat untuk salah seorang leader mereka yang bakal melayari alam rumahtangga sedikit masa lagi.

Wawa yang bercerita di kapsyennya bahawa leadernya ini merasa ris4u kerana masih belum pandai memasak. Aeril yang meminta staffnya itu tenang kerana tidak semua lelaki kisah samada isteri pandai memasak ataupun tidak. Asalkan tahu basic asas seperti memasak nasi dan air itu sudah bagus dan boleh belajar selepas itu.

Memandangkan zaman sekarang serba canggih, segalanya di hujung jari dan banyak perkhidmatan yang menjual makanan secara online. Bak kata Aeril, janji pandai cari duit dan grapfood pun banyak. Kata Aeril, Wawa juga dahulu tidak pandai memasak namun Aeril menerima Wawa seadanya.

Gaya Wawa yang cuba menutup mulut Aeril apabila bercerita perihal dulu ini nampak comel sahaja. Alahai sempat lagi Aeril menyak4t Wawa depan-depan staff, sporting ada majikan sebegini. Wawa turut berkongsi belajar memasak dari buku berjudul 365 days cook dan tiada masalah lagi untuk memasak apa juga juadah sekarang.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Aeril memberi kata semangat itu hinggakan terpec4h rahsia Wawa menarik perhatian peminat. Alamak tak sempat nak cover sudah Wawa, Aeril sudah tersebut rahsia Wawa itu. Antara komen-komen peminat :

” Haaaa kak wawa tak pandai masak.. kant0i.. huhuhu.. nasib abang aeril terima seadanya.. huhu.. Comel la sweet couple ni, nk cover dah tak sempat la kak wawa.. “

” Laju tangan wawa Hahhaahah ttup mulut terus. Abang Aeril pun mulut laju je mengata b1ni hahhaa.. Sori Wawa rahsia terb0ngkar sudah hehe.. “

” Hidup president, alamak boc0r rahsia wawa sayang ni . Sporting la bos macam ni.. Mula-mula je tak pandai, lama-lama ligatlah kat dapur.. “

” Aeril perl1 ke tu hehe.. Sempat je lagi sak4t b1ni dia hahha. At least belajar mesti pandai masak kan.. yang penting kerjasama.. “

” Bagusnya Aeril ni tapi sayang nya tak semua lelaki berfikiran macam tu skeak. Kant0i rahsia wawa tak pandai masak haha.. “

” Haha bos pandai eh.. depan b1ni cakap gitu hahaha.. Jaga hati ni.. Kant0i wawa tak pandai masak.. Tapi sekarang dah pro, ala-ala chef sudah bah.. “

” Alamak pec4h lubangla Aeril, dah kant0i Wawa. Comel je tek0p mulut Aeril tak nak rahsia terb0ngkar. Tidur luar la malam ni hahaha.. “

Alahai Aeril tersas0l pulak bercerita rahsia Wawa, kant0i sudah Wawa yang dulu tak pandai masak. Apa pun, tidak semua yang kisah pandai masak atau tidak asalkan ada usaha untuk belajar selepas itu. Semoga staff Aeril ini mendapat ilham daripada ceramah pendek Aeril itu dan selamat bergelar isteri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..