” Alahai pipi tu ger4mnya. Senyum manissss sungguh.. ” – Netizen

Video Ayra Aryssa Diagah Oleh Ibunya, Amyra Rosli. Part Pipi Pau Tu Buat Ramai Yang Ger4m. Senyuman Dia Makk Aii, Cair !!

Tanggal 1 Februari lalu, lahirlah ke dunia permata hati kedua Amyra Rosli dan Amar Baharin yang amat ditunggu-tunggu. 9 bulan 10 hari penantian akhirnya berakh1r apabila puteri comel ini selamat dilahirkan. Puteri comel ini dinamakan sebagai Ayra Aryssa.

Dipanggil Aryssa oleh ahli keluarganya, Aryssa membesar dengan sempurna dan penuh jagaan rapi. Baru sahaja berumur 3 bulan, Aryssa sudah ada ramai peminat. Semuanya setiap hari ternanti-nanti untuk melihat wajah comelnya yang semakin tembam itu.

Wajah Aryssa yang banyak mewarisi wajah Amyra buat peminat tak sab4r menunggu Aryssa dewasa untuk melihat kesamaan wajah anak dan ibu ini. Membesar dalam suasana keluarga yang harmoni dan aman, Aryssa ditatang bagai minyak yang penuh.

Menerusi akaun Instagram aamyra.amar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ayra Aryssa yang ketawa bila diagah Amyra. Wajah comel Aryssa dengan senyum lebarnya itu buat peminat terhibur. Dengan pipi temb4mnya itu, pasti buat ramai yang ger4m tengok cara gelak tu. Comel !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Happy babyyy 😍

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@aamyra.amar) on

Alahai comel sungguh Aryssa ini. Antara komen-komen netizen :

” Comey baby ger4m tengok pipinya yang labuh tu.. “

” Comelnya si bamb4m.. “

” Bamb4m nya pipi nyaaa… Pipi pau.. Ger4mnyaaaaaaa.. “

” Alahai pipi tu. Ger4mnya. Senyum manissss sungguh.. “

” Sweet smiling face.. Selamat bersahur.. “

” Alaaa temb4mnyer pipi dia… Ger4mmnyer.. “

” Pipi yang terlampau temb4m, ger4m tengok.. “

Memang ger4m betul tengok pipi temb4m Aryssa ni. Dah macam kuih pau. Buat sengih macam tu lagi nampak comel sangat. Kami di Berita Kopak mendoakan supaya Aryssa sentiasa sihat dan ceria bersama keluarga tersayang. Membesar dengan jayanya lagi Aryssa ye.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aamyra.amar 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..